Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I know, it sucks.

Bad news: Vi fick lov att ställa in vår andra podcastavsnitt igen då Sharareh bokade om sin biljett i L.A och stannade längre och vi inte hann spela in i och med att jag åkte till Kina (hon kom hem igår) Vi är jätteledsna för detta och känner oss riktigt oproffsiga men det hör inte till vardagen att hon är i L.A och jag i Kina så det får bli så, det är så stor tidsskillnad med så vi får inte ihop det. Hoppas ni inte hatar oss, nästa måndag släpps nästa, den är spikad och vi kommer att spela in den nästa helg.. Då får ni inte bara ett avsnitt om killar & dejting utan även massa härlig info om Kina och L.A.

bild-1220

Good News: Här ovan är jag precis just nu. Vi har haft en grym första dag i Guangzhou, jag ligger med en ansiktsmask nu jag ska tvätta bort för att klockan 07.30 i morgon ringer klockan. Jag har redan hittat två perfekta nyårsklänningar (så taggad) och i morgon fortsätter letandet. Jag är ute efter en massa olika plagg och en av plaggen är en riktigt het jumpsuit. Nu är min webshop på g och jag är så glad!!! Godnatt från Kina.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • bull med podden..

  emma 2013-10-14 20:40:34
  Svara
 • hur går sånt letande till ?
  Åker du runt i olika fabriker eller hur går det till ?

  Sanna 2013-10-14 20:32:28 http://moonzanna.se
  Svara
 • kan du inte börja soretera alla dina inlägg i kategorier? jag ville se alla dina outfits nu, men det är bara jättegamla outfits i kategorin just nu. Det blir mycket jobbigare om du inte sorterar inläggen.. snälla det skulle underlätta för måjnga läsare 🙂

  klara 2013-10-14 19:38:44
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!