XNAILS & XLIPS

Tjejer! Jag har ett superbra tips till er. Jag har just provat på dessa två skönhetsprodukterna som jag klickade hem från Glamdeals.se.

Xnails är en nagelbandsolja som mjukar upp huden och lossar varsamt nagel banden från nageln. Detta gör att nageln kan växa fritt och ger en perfekt nagelkontur vilket gör att nageln kan växa snabbare! Mina naglar har blivit mycket bättre och dom känns redan starkare och fräschare, det behövs nu i höst. Xlips är ett naturligt serum för läpparna som kan återställa den naturliga skönheten av släta, mjuka, återfuktade och glansiga läppar. Läppar har ett mycket tunt skyddande skikt och är mycket känsliga för väder och temperaturförändringar. Utan ordentlig vård kan de snabbt bli torra och därmed spricka. Almea Xlips är en avancerad naturlig aktiv formula som ger näring åt dina läppar samtidigt läpparna kan bli fastare, mjukare, fylligare och vackrare. Det bästa med denna produkten? Det funkar! Se nedan så fina mina läppar ser ut efter att ha använt denna produkten 2 gånger.

Just nu har glamdeals ett supererbjudande på dessa två mirakelprodukter, du får båda produkterna till ett paket pris på 199:- istället för 598:- så in och klicka hem detta kit HÄR. Ni kommer inte att ångra er nu i höst när läpparna och naglarna blir så torra och tråkiga!

DSC_0322

DSC_0333

DSC_0346

DSC_0347

DSC_0348

DSC_0359

DSC_0370

DSC_0373

DSC_0376

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!