Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EXHAUSTED BUT STILL HAPPY.

Jag måste vara en maskin. I fredags var jag ju i Uppsala, åkte tillbaka igår, hann hem två timmar sedan jobbade jag till 22, hem och kramas med Mr, upp och hoppa 06.00, jobb igen, hann hem i tre timmar, jag och Mr åt god mat och myste i soffan och nu sitter jag på tåget till Stockholm. Plåtar heldag i morgon och tisdag. Pjuh, men det ska bli riktigt kul! Tillbaka till Sundsvall på tisdag kväll och sedan tillbaka till Stockholm på fredag för att sedan lämna landet för Kina på lördag morgon. Jag förstår knappt själv hur jag orkar så ingen behöver fråga.. =) Men jag är glad i alla fall och har konstaterat att jag trivs ju med detta och väljer ju allting själv, hellre fart och fläkt än att sitta och häcka i soffan.. Dock så hade jag ju inte gråtit floder om jag hade fått sova ut i morse eller om jag hade fått spenderat kvällen i soffan hemma hos mig men det ska jag få göra hemma hos Simone & Henke istället så det flyter på väldigt bra ändå måste jag säga =)

Ligger just nu och ska slå på en film, ni får ursäkta frånvaron från bloggen i helgen, har helt enkelt inte hunnit. Sorry för det men nu har ni fått en förklaring, hoppas den är godkänd. Hoppas ni alla haft en helt underbar helg!

DSC_0142

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!