Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RED LIPS

En gammal bild från Feminint. Ska dit och plåta snart igen, så himla kul, det var jättelänge sedan. Jag fullkomligt älskar att plåta för Ida som driver det, vi har ett så sjukt bra samarbete alltid när vi plåtar. Ida sköter alltid hela photoshootet, stylar och piffar till mig, ger feedback och ger mig massa bra energi, hon har även oftast en massa bra råd i och med att hon själv modellat så mycket och så fotografen Peter, finns ingen som tagit så bra bilder på mig någonsin tror jag. Så roligt!

Nu har andra Ida (min vän här uppe i S-vall) hjälpt mig fota allt till bloppisen jag ska ha, del 1 kommer upp i morgon. Tänkte slänga upp allt medan jag sitter på tåget, ska nämligen till Uppsala och träffa Sebbe & Lin, så roligt & så himla länge sedan.

Nu ska vi plöja några fler avsnitt av Homeland, vi är fast.

LOVE, S

IMG_6361

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!