Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RED LIPS

En gammal bild från Feminint. Ska dit och plåta snart igen, så himla kul, det var jättelänge sedan. Jag fullkomligt älskar att plåta för Ida som driver det, vi har ett så sjukt bra samarbete alltid när vi plåtar. Ida sköter alltid hela photoshootet, stylar och piffar till mig, ger feedback och ger mig massa bra energi, hon har även oftast en massa bra råd i och med att hon själv modellat så mycket och så fotografen Peter, finns ingen som tagit så bra bilder på mig någonsin tror jag. Så roligt!

Nu har andra Ida (min vän här uppe i S-vall) hjälpt mig fota allt till bloppisen jag ska ha, del 1 kommer upp i morgon. Tänkte slänga upp allt medan jag sitter på tåget, ska nämligen till Uppsala och träffa Sebbe & Lin, så roligt & så himla länge sedan.

Nu ska vi plöja några fler avsnitt av Homeland, vi är fast.

LOVE, S

IMG_6361

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand