Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPER JUICE.

Denna juicen/smoothien mixade jag ihop förra veckan till mig och Mr, allt i hopp om att min förkylning skulle försvinna och att han inte skulle bli smittad och det verkade ju funka? =)

Jag hade i ca 10 jordgubbar, ca 2 cm riven ingefära, en halv riven morot, en skvätt lemonad, bladspenat och pyttelite blåbär som jag hittade i kylen efter att jag hade börjat mixa. Blev faktiskt riktigt gott!

Funderar redan på vad jag ska prova ikväll… Mitt nya intresse. Ni kan kalla mig juiceblandaren Sanne!

DSC_0356

DSC_0358

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Såg väldigt gott ut! Måste tipsa om sån riktig juicepress, har själv en bosch, brukar slänga i b.la. morötter(bra för hyn!) rödbetor, granatäpple, blåbär, björnbär eller vad som helst och på 3sek har man en färdig juice med massa nyttigheter. Super smidigt!

  Malin 2013-10-02 12:34:16
  Svara
 • Låter som en riktig energiboost 🙂

  Lova 2013-10-01 20:35:31
  Svara
 • Åh är själv inne i en sådan period just nu och testa spirulina skitäckligt men fasiken så bra! 😉 har även inhandlat korngräs som ska va nyttigt 🙂 hoppas hoppas det blir bra 🙂

  Ida 2013-10-01 19:23:49
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!