Watch me turn something out of nothing.

Sista möten innan nu innan Kina. Getting closer.. Känns som vi har allt under kontroll men av erfarenhet vet jag att det säkert kommer bli en massa stress innan lansering oavsett, det blir ju som jag tidigare nämnt aldrig som man tänkt sig.. =) Bara att vara redo och det är jag!

Ikväll kommer podden upp så håll utkik, så kul! NU är jag hemma och det känns minst sagt bra kan jag tala om efter alla misslyckade resor senaste dygnet. Kommer sova gott i min säng i natt bredvid min andra halva!

En mycket produktiv måndag. Läst ut en bok, fick modelljobbet inför nästa vecka, börjat planera nyår, haft möte inför Kina och planerat veckan. Jag älskar måndagar!! För ett år sedan gillade jag inte måndagar, jag var arbetslös och hade inte så mycket att se fram emot, hade inga speciella planer och kände mig inte särskilt pepp på en ny vecka över huvud taget.  Det har faktiskt varit svårt att flytta till en helt ny främmande stad (för någon annan) som inte alls har det utbud av jobb jag hade önskat. Detta året har varit givande nu i efterhand men en stor omställning för mig och känslomässigt har det varit en berg & dahlbana. Det hade varit skillnad om jag var 18 år och precis tagit studenten för då hade jag kanske inte varit så kräsen med jobb men jag hade redan fått smaka på arbetslivet och vad jag ville göra redan i Stockholm samt att jag redan hade utbildat mig och ”bestämt” mig för vad jag ville göra och satsa på så det har varit rätt tufft. Nu ett år senare efter dessa motgångar känner jag mig mer peppad än någonsin på min egen karriär, för mig var och är det jätteviktigt att hitta mitt eget i och med att jag valt att följa med på Simons resa. Jag har så himla mycket energi och driv i mig som jag måste få utlopp för just för att må bra med mitt vardagsliv och nu känner jag att jag snart är där. Hela den här processen just nu är så givande och tillsfredställande för mig. Allt detta mycket tack vare min pappa som tror på mig och har valt att stötta mig i detta, det kommer jag vara evigt tacksam för! För er som känner att det går tungt just nu och kanske inte känner att allt flyter på som ni tänkt er, det kommer att bli bättre, jag lovar. Bara ni vill det och fokuserar på det, det du fokuserar på blir verklighet och a negative mind will never give you a positive life så stay strong <3

DSC_0462

DSC_0467

DSC_0480

Fotograf: John Skalin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vad har du för Hunterstövlar? Va heter dem och va heter färgen? Är ute efter ett par svarta matta.. jätte tacksam för svar!!

  Elin 2013-10-01 17:55:12
  Svara
 • Fina, fina du. Tack för du bloggar Sanne 🙂 DU ger så mycket energi med dina ord! Jag längtar galet mycket efter din hemsida. Hoppas du tar in massa smycken med 😉 Ha så kul i Kina 🙂

  Lova 2013-10-01 08:19:20
  Svara
 • Fina ord! Inspirerar mig en måndagskväll när jag sitter uppe och tentapluggar (med en liten bloggpaus) inför en stor tenta, och den peppen var precis vad jag behövde nu! 🙂 Kram

  Cissi 2013-09-30 22:30:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!