SHARAREH & SANNE PODCAST, AVSNITT 1, INTRODUKTIONEN

Ok, då var det äntligen dags!!! Första avsnittet är en introduktion om vilka vi är, hela avsnittet handlar om oss. Vi presenterar oss, ni får lära känna oss och våra röster, vi berättar var vi är uppväxta, hur vi kom på att göra denna podden tillsammans och vad vi gör och var vi ser oss om 5 år.

Och nu till vem min Pod-partner är, vissa av er kanske har listat ut det men för er andra. Här har ni henne, Sharareh! Hon är också en av bloggerskorna här på Projection, kolla in hennes blogg HÄR. Hon kändes given att göra podden med, vi är rätt lika i sättet och jag visste att hon skulle tycka detta var kul, vi båda är väldigt spontana och orädda så detta känns bara extremt KUL! Sharareh och jag är båda riktigt pratglada så det blir ett himla babbel alltid när vi ses så nu kan vi i princip lika gärna spela in det! Vi träffades i L.A (men då var vi rivaler, varför undrar ni men det får ni veta framöver) och bodde där under samma två år och sågs ute i princip 3 dagar i veckan (young & crazy) Vi båda kommer från småstäder och längtade bort tidigt, vi har samma intressen, älskar musik och så har vi har extremt mycket roliga stories att bjuda på från både L.A och från när vi blev riktiga vänner i Miss Sweden som vi båda tävlade i samtidigt och jag lovar er, vi kommer att ha en massa kul att bjuda på!! Vill inte avslöja för mycket…

Hoppas ni gillar första avsnittet! Just nu är hon i L.A så vi kommer att spela in en podd därifrån nu i veckan som släpps nästa måndag så ni kanske kan lista ut vad vi ska prata om… =) ENJOY! Vi vill att ni ska få en riktig feel-good känsla och även att ni kanske kan få er ett gott skratt! Kommentera gärna vad ni tyckte och glöm inte att ni får önska i våra bloggar om samtalsämnen samt maila oss om ni har några frågor, mailen avslöjar vi i podden!

Klicka HÄR för att lyssna på oss på  Soundcloud!! Itunes kommer inom kort. STORT TACK till John som gjorde detta möjligt, besök hans blogg här.

shararehochsanne-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Finns podden på itunes nu? Vad ska man söka på? Vill lyssna i mobilen 😀

  Lovisa 2013-10-15 20:55:41
  Svara
 • Jag har ett förslag på vad jag skulle vilja höra, självkänsla.
  Och även tips på hur man kan bli en mer framåt person, alltså en som vågar ta för sig och starta en konvesation utan att någon annan måste göra det.
  Har svårt att komma på saker att prata om bland nytt folk.
  Kram

  anonym 2013-10-02 11:52:46
  Svara
 • Lyssnade förut när jag gick och handlade, gick runt och skrattade för mig själv bland hyllorna, grymt bra! Längtar tills nästa vecka! 🙂

  Hanna 2013-10-01 17:36:35 http://hannakarin.webblogg.se
  Svara
 • Det var så kul att höra. Jag vill inte låta som en bitterfitta nu men tänk inte på att avbryta den andra tjejen 😉 Hoppas verkligen inte du tar det fel för jag älskar din energi man får av poden men det blev lite rörigt ibland. Mot slutet var ni riktiga proffs 😉 Ni skulle inte vilja prata om självkänsla? Jag vet att det finns många som kämpar med det och du verkar vara så klok och stark så jag tror du har mycket tips att ge. Ha en fin dag! Kram

  Lova 2013-10-01 13:35:37
  Svara
 • Började lyssna imorse vid frukost men hann bara med några min så tänkte lyssna vidare ikväll. Men det var så bra att jag inte kunde låts bli, så jag hade det på hela vägen till jobbet i bilen istället för radion. Och wow vad bra den var!! Längtar redan till nästa. Keep going, grymt!

  Elin 2013-10-01 12:36:36 http://Sselin.spotlife.se
  Svara
 • Hur hittar man ditt arkiv från LA. Åker nämligen själv dit på lördag och vill läsa lite om ditt liv där 🙂

  Julia 2013-10-01 10:14:40
  Svara
 • Alltså vilken grym start på denna tisdag, ni är grymma, tusan vilken trevlig och kul start att höra ifrån er, längtar redan tills nästa pod 🙂 grymt jobbat! Puss Lisa

  Lisa 2013-10-01 09:12:30
  Svara
 • Jag älskar när du gör klädcollage, så fort du känner inspo över vad en annan ska ha på sig inför hösten festligheter, posta:)
  Kram

  Camilla 2013-09-30 23:14:52
  Svara
 • hahaha jag ligger i en nybäddad säng och skrattar…så härliga!

  A 2013-09-30 23:10:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!