JUST A BUNCH OF OUTFITS & EGO PICS.

r jag turnerar och inte har min pojkvän aka fotograf med mig så är det svårt att få till outfitbilder, blir det några alls blir det mobilbilder och bilder jag tar själv i spegeln. Jag vill ändå visa upp vad jag har på mig på kvällarna under turnén, klär ju alltid upp mig och det vill jag ju att ni ska få ta del av så hoppas ni har överseende med dåliga bilder och framförallt alla spegelbilder..

Detta är i fredags i mina nya klackar med fransar från Nelly. Vill du också ha dom? Klicka HÄR. Resten av outfiten är blus & skinnkjol från Zara.

DSC_0006    DSC_0017

DSC_0021

DSC_0024

DSC_0039

Här är jag när jag vaknade i lördags morse. Iklädd tisha från Mango och byxor från H&M. Slappt och skönt, perfekt att resa i. Jag har tröttnat på alla mina fula mjukiskläder och har insett att den här typen av byxor är minst lika sköna.. och snyggare!

DSC_0061

DSC_0057

DSC_0055

DSC_0045

DSC_0042

Igår kväll bar jag mitt nya set från BikBok, det är en topp & byxor som jag matchade med nya beiga klackar från Nelly. Hur fint? Älskar det. Såg det på min vän dagen innan och kunde inte låta bli att springa in och köpa det. Vill du också ha skorna klicka HÄR och HÄR för att hitta byxorna, toppen hittade jag inte men ni hittar det i butik just nu.

DSC_0084

DSC_0074

DSC_0072

DSC_0086

Ett trött ansikte innan jag hoppade in i duschen. Står och pratar i telefonen med pappa, vill ni veta om vad? Kika in senare..

DSC_0063

Love, S

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!