I don't really know what im doing but im doing it good.

Jag kom hem från turnén redan 13.00 idag, jag tror inte ni förstår vilket lyx det är för mig. Det händer ju aldrig! Jag har hunnit pussa på Mr, plocka i ordning här hemma, packat upp väskan och nu sitter jag i soffan och har det skönt. Så ljuvligt. Jag är verkligen redo för en hemmakväll med bara massa mys och tända ljus, feeling blessed.

Har precis ställt in mina två nya klackar, dom beiga uppe till vänster och fransklackarna. Det är en speciell känsla att rada upp ett par nya skor tycker jag, materiell lycka antar jag.

DSC_0090

DSC_0089

Och nu till ett helt overkligt bra tips! Jag köpte den här lilla burken på BikBok igår, det är nagellacksborttagningsmedel och det är det absolut bästa jag någonsin testat, kunde inte drömma om att det skulle funka så bra. Jag var lite halvt skeptisk innan men öppnade locket, stoppade i ett finger och rörde runt och när jag tog upp fingret var allt borta och det luktade inte ens så starkt och jobbigt. Ni måste prova! Jag kommer aldrig mer använda något annat. Ps. Jag är inte sponsrad!

DSC_0088

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Testa depends – så bra! och ja, kommer aldrig mer använda något annat!

    Alexandra 2013-09-16 11:10:09
    Svara
  • Vilket toppentips! Hatar att ta bort nagellack, tråkigaste sysslan som finns. Men det där ska jag verkligen prova! Kram 🙂

    Sara 2013-09-15 16:36:29 http://saraskoog.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!