REQUESTED

Stina
Hej Sanne! SNÄLLA, jag behöver din hjälp :) Eftersom du är den som inspirerar mig mest inom mode så känns det självklart att fråga dig. Jag ska på personalfest på lördag och har tänkt att jag ska ha på mig svarta kostymbyxor. Tajtare upptill men lite vidare i benen och ett par nätta klackar till det. Vad tror du om det? Jag har tyvärr ingen aning om vad jag ska ha på mig upptill. Jag gillar enkelt och stilrent och det vet jag att du är bra på. Snälla, om du har tid, kan du inte lägga ut några tips i din blogg på fina toppar/överdelar matchat med kostymbyxor? Kram

Here you go. Lite små tips som kanske kan vara användbara. Jag vet ju dock inte exakt hur dina byxor ser ut men tog ett par som lät ungefär som din beskrivning. Hoppas det kan hjälpa dig en bit på vägen!

Först och främst, en helt vanlig svart topp (denna är från La Garconne) i samma tyg till. Stilrent och snyggt. Kör på en annan färg på skorna och satsa på någon snygg clutch och ett nätt fint smycke till. Funkar ju såklart även med störra smycken då outfiten är så clean.

Snyggt med en slapp ljusblå skjorta (från Zara) att stoppa in lite med någon tuffare väska till så som en i leopardmönster, matcha med något enkelt smycke så som en fin klocka och diskreta skor.

En svart topp alternativt en i färg så som oranget kanske? Här körde jag på en svart blus från Zara, slapp snygg som du kan stoppa in lite och matcha med ett fint långt halsband. Om du kör på svart blus kan det vara riktigt snyggt med en färgglad clutch, om du använder guld är det superfint ihop med oranget. Kör du på en färgglad topp skulle jag köra på diskretare smycken och väska.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!