KICK ASS MORNING.

Igår hade jag en riktig latardag, min söndag borde ha spenderats i en soffa med massa gott att äta i och med att jag var trött från både fredagen och lördagen men jag hade ju faktiskt en extremt produtiv söndag tillsammans med John så jag tog söndag igår istället. Låg i soffan hela dagen i princip, dock med jobb men ändå, känns inte bra i kroppen..

Så idag blev det andra bullar! Var på gymmet i morse med My och körde ett mördarpass, började med ett sjukt svettigt intervallpass och sedan körde vi igenom hela kroppen. Wow. Så skönt!!

När jag kom hem hoppade jag in i en kall dusch och så handdukstorkade jag håret och la i en inpackning, ni vet att ju torrare håret är desto mer drar det åt sig (dock inte helt torrt) så ett tips är att handdukstorka innan ni lägger i inpackning. Jag har även smetat på en ansiktsmask som är som en peeling så snart ska jag hoppa in i duschen och duscha bort allt. Haft i inpackningen i över en timme, här ska håret bli som nytt efter alla helger med Nelly då jag använder värmetänger flitigt.

Ni är en del som undrar var jag använder för Schampoo & Balsam, here you go. Jag använder just nu ett schampoo och en inpacknig från Matrix, schampoot är för att få volym och så en inpackning jag använder iställer för balsam vid varje tvätt för torrt hår. Det är My som tipsat mig om detta för att hon tror att denna kombon skulle vara bäst för mitt hår just nu så om ni precis som jag behöver lite volym samt fukt till era torra toppar, this is what you need. Funkar väldigt bra för mig!

Dom turkosa produkterna ni ser på bilden är mina rengöringsprodukter från Biotherm som jag aldrig kommer att svika. Jag kör bara på ansiktstvätten och fuktcremen. Den vita tuben med oranget lock är en peeling/ansiktsmask från Peter Thomas Roth som är väldigt känd, läser om den ofta, riktigt bra och så avslutar jag alltid med den aboslut bästa ansiktsmasken från Darphin som lugnar huden. Passar bra efter man peelat den.

Och det var mina skönhetsrutiner samt mitt lilla kontor i bakgrunden för dagen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Sanne! SNÄLLA, jag behöver din hjälp 🙂 Eftersom du är den som inspirerar mig mest inom mode så känns det självklart att fråga dig. Jag ska på personalfest på lördag och har tänkt att jag ska ha på mig svarta kostymbyxor. Tajtare upptill men lite vidare i benen och ett par nätta klackar till det. Vad tror du om det? Jag har tyvärr ingen aning om vad jag ska ha på mig upptill. Jag gillar enkelt och stilrent och det vet jag att du är bra på. Snälla, om du har tid, kan du inte lägga ut några tips i din blogg på fina toppar/överdelar matchat med kostymbyxor? Kram

    Stina 2013-09-10 17:22:47
    Svara
  • Hej!
    Är nyfiken på ditt nya projekt, blir nog något grymt att vänta.
    Kastar gärna ut en krok!

    /Camilla

    Camilla Lindberg 2013-09-10 15:15:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!