Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Holy jesus.

Idag sprang jag in på H&M efter att jag hade varit på möte. Skulle egentligen och köpa hem kaffe men bara råkade smita in.

Hittade ett par byxor jag skulle prova så var på väg mot provrummet på nedervåningen men plötsligt ställde jag mig i rulltrappan till våningen över fast jag inte alls hade tänkt gå upp dit. I rulltrappan så tänkte jag ”vad pysslar jag med? jag ska ju inte upp dit. Jaja, kanske finns något jag bara måste ha där uppe” And so It did.. Där hängde tishan med Bob Marley, Mr som är helt tokig i honom. Inte nog med det, han spelar fotboll på tishan. Det var bara att springa till kassörskan och be henne ta ner den sista tshirten.

Han blev väldigt glad när han öppnade paketet!

Och här är capen jag fick med mig hem. Jag tänkte bära min svarta pälskrage till. Tror det kan bli riktigt fint, jag hittade ju ingen höstjacka i Stockholm senast så just nu funderar jag på att varva denna med mina skinnjackor och några andra. We’ll see.. Ett kap oavsett, 299:- gav jag för den!

Här är dom snygga jeansen men dom satt sådär på mig, H&M’s jeans passar inte min figur riktigt. Prova du!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Var har du köpt den fina capen!?!

    Therese 2013-08-28 20:52:44
    Svara
  • finns nästan likadana jeans på gina, dom kanske kan passa dig! =)

    emma 2013-08-28 17:18:23
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind