Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Zig Zag.

Denna fina jackan såg jag för första gången på min vän Lins jobbarkompis. När Lin fyllde år hade hon en förfest hemma hos Michaela där den här tjejen dök upp i denna och jag fick ett extremt måste-ha-begär. Jag trodde först att det var Missoni. Hade ingen aning om var jag kunde hitta den men så hade min vän Carro som jobbar på NK tillsammans med dom här tjejerna fått veta var man kunde hitta den så nu är både jag & Carro ägare till dessa extremt fina små paljettjackor. Carro och jag satt nämligen bredvid varandra när den här tjejen kom in i jackan och dog lite smått.. =) Det kallar jag att lyckas inspirera!

Jag ser fram emot att bära den med slitna jeans, vit tisha och kilklackar. Love it!

Finns i Sturegallerian i butiken mitt emot Monroe. Finns endast 1 kvar men med lite grönt i sig istället för rosa.

// New in!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vilken snygg!!! vad är det för märke?

  Matilda 2013-08-27 12:18:20
  Svara
 • Vilken snygg!!! vad är det för märke?

  Matilda 2013-08-27 12:18:05
  Svara
 • Vad heter märket? Tänkte att man kunde spana om man hittar den på nätet 🙂

  Lotta 2013-08-26 18:56:16
  Svara
 • va kostade den? =)

  Elin 2013-08-26 18:15:14
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind