Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Zig Zag.

Denna fina jackan såg jag för första gången på min vän Lins jobbarkompis. När Lin fyllde år hade hon en förfest hemma hos Michaela där den här tjejen dök upp i denna och jag fick ett extremt måste-ha-begär. Jag trodde först att det var Missoni. Hade ingen aning om var jag kunde hitta den men så hade min vän Carro som jobbar på NK tillsammans med dom här tjejerna fått veta var man kunde hitta den så nu är både jag & Carro ägare till dessa extremt fina små paljettjackor. Carro och jag satt nämligen bredvid varandra när den här tjejen kom in i jackan och dog lite smått.. =) Det kallar jag att lyckas inspirera!

Jag ser fram emot att bära den med slitna jeans, vit tisha och kilklackar. Love it!

Finns i Sturegallerian i butiken mitt emot Monroe. Finns endast 1 kvar men med lite grönt i sig istället för rosa.

// New in!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vilken snygg!!! vad är det för märke?

  Matilda 2013-08-27 12:18:20
  Svara
 • Vilken snygg!!! vad är det för märke?

  Matilda 2013-08-27 12:18:05
  Svara
 • Vad heter märket? Tänkte att man kunde spana om man hittar den på nätet 🙂

  Lotta 2013-08-26 18:56:16
  Svara
 • va kostade den? =)

  Elin 2013-08-26 18:15:14
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt