Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My day.. and a look of the day

Min outfit för idag. Efter jag var och plockade kläder idag åkte jag till landet och myste en stund. Jag är rätt slut efter veckan så ikväll sitter jag inlindad i en filt hos mina föräldrar och jobbar lite. Ska försöka komma i säng i tid, det är mycket nu och sömn är superviktigt för mig, jag måste sova minst 8 timmar per natt för att vara tipptopp. Jag klarar mig alltid finfint efter att ha sovit bara några timmar dagen efter men dagen efter det brukar det oftast bryta ut, då är det kört.

Hoppas ni har en fin dag alla ni där ute!

LOVE, S

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand