Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rut & Circle Klubbkväll

På fredag kommer jag finnas på plats i Tuna Park på Rut & Circle butiken.

Det är en riktigt grym kundkväll för alla er där ute, dom 30 första får grymma goodiebags, jag kommer att visa upp lite outifts jag stylat, det kommer finnas en massa bra erbjudanden så som toppar för endast 49 :– Så kom och mingla med mig och shoppa loss! Jag kommer även dela ut ett presentkort på 500 kronor hos Rut & Circle för snyggast outfit.

SES på fredag tjejer!!! Detta vill ni inte missa. Och för er som ska till Harrys efteråt och lyssna på dom två grymma dj’sen (Glow In The Dark) som spelar en del på Ibiza.  20 st av er som handlar över 18 kommer få gratis inträde och lista på Harrys. 

Rut & Circle är verkligen ett märke som växer. Jag var ju på huvudkontoret för några månader sedan med massa andra bloggerskor och höstkollektionen är riktigt riktigt nice. Jag tror att Rut & Circle kommer bli stort! Jag var inne på hemsidan här om dagen och såg att dom hade fått in en massa läckra nyheter så kom på fredag och spana in höstnyheterna om inte annat. Rut & Circles kläder är väldigt prisvärda så det är ju ett plus i kanten. Här nedan kommer bilder när jag bär kläder från R&C.

Något jag kommer spana in när jag kommer till butiken är denna godingen nedan. Whop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand