Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IF IT DOESEN'T CHALLENGE YOU, IT DOESN'T CHANGE YOU.

Ni är en del som frågat hur intervallprogrammet ser ut jag kört senaste veckan. Det är ett program man kan ställa in på löpbandet så väljer man bara hastighet själv. Jag har kört 4-3-4-3-4 och det menas att jag går 4 minuter, springer 3. Nivå 7 när jag går och ingen vinkel (eller kanske 1? Minns ej!)  och nivå 10 när jag springer med 3 på vinkel. Jag har kört 20 minuter varje gång som uppvärmning innan jag kört andra övningar.

Jag blir så peppad av att springa i och med att jag avskyr det. Intalar alltid mig själv att jag är dålig på att springa och har bara negativ inställning till att gå ut och springa över lag, för att jag tycker det är jobbigt så nu när jag trotsar och utmanar mig själv får jag en kick och vill springa hela tiden. Vill bara pusha mig själv till max och känna att jag kan. Ego-boost!

Grym uppvärmning och jag lovar att ni kommer bli varma, minst sagt! =)

Och bilden nedan, it’s how it is. Simple as that. Healthy lifestyle!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Lite höstinsperation över lag hade jag uppskattat från dig då du är den ända jag har som inspirationskälla förutom Blake livly såklart 😉

  Ida 2013-08-18 21:26:40
  Svara
 • Kan inte du tipsa om snygga enkla(inte en massa nitar och dragkedjor över hela jackan) skinnjackor nu till hösten? 🙂

  j 2013-08-18 16:31:39
  Svara
 • åh tack för att du la upp detta! Ska testas ikväll 🙂

  R 2013-08-18 14:41:36
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind