Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Amazing weekend.

Alltså hur underbart har det varit att vara hemma hela helgen? Helt obeskrivligt. Jag hinner liksom alltid bara komma hem, vila upp mig, sedan börjar jag styra upp här hemma och sedan lämnar jag. Nu har jag varit hemma hela helgen tillsammans med Mr, fått lagat goda middagar, träffat vänner, sovit ut och bara fått varit hemma i vår underbara lägenhet som jag är helt förälskad i! Snacka om att man uppskattar sitt hem när man inte varit hemma så mycket… =)

Idag är det match igen. Jag vilar från träningen idag så tänkte styra upp mig själv och sedan ta en promenad och lyssna på någon podd för att ladda upp mentalt inför matchen samt ladda upp för egen del till denna roliga veckan som bjuder på jobb, ett extremt spännande möte för mitt stora projekt i Stockholm på onsdag, sätta ihop looks på torsdag till en vip-kväll jag kommer ha i Eskilstuna på fredag (mer info kommer) och på lördag ska jag på en vän i Stockholms födelsedagfest där Mr även kommer ansluta efter sin match, söndagen kommer vi spendera i Sthlm och bara hänga. En riktigt kul vecka med mycket att göra, loving it.

Gotta go! 

// My weekend has been awesome. So nice to be home for once. Now? Game time. Gotta change clothes. See ya!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand