Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dinner at our place.

Det blev inget Nelly High Heel för mig i helgen. Min chef hade råkat bokat fel datum på flygbiljetten och så gick det inga andra flyg till Kalmar igår så jag blir hemma i helgen. Rätt sjuk känsla att gå upp vid 05.00 för att flyga iväg sedan komma och krypa ner hos Mr igen, han blev jätteglad och när jag hade vant mig vid tanken så kände jag att jag verkligen behöver en helg hemma. Det händer ju aldrig längre! Ser fram emot denna helgen, jag kör ju resten av hela Nelly-turnén så det ska bli skönt att bara få vara hemma och spendera tid med Mr samt få känna på hur det känns att vara ledig en heeel helg utan måsten. Lovely! 

Vi har även kompisar från vår hemstad i stan, Simons barndomskompis och hans flickvän så det passade ju väldigt bra att jag blev kvar i och med att Simon skulle fått hänga med dom själv. Nu ikväll ska vi bjuda dom på middag, ska bli supermysigt!

Igår efter att jag kom hem från flygplatsen sov jag i ett par timmar, åt lunch med vänner, storhanlade och körde ett intervallpass på gymmet med My. En fredag! Jag kände mig riktigt duktig och fick världens kick. På kvällen kom Simons barndomskompis över så vi tre åt middag. Lovar visa recept senare, det är min paradrätt! En härlig fredagskväll.

// Last night at our place, having dinner with friends. No work for me this weekend.. Feels great.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Gud vilken snygg inredning! Vart kommer tavlan ifrån?

  Rebecca 2013-08-18 01:27:32
  Svara
 • Mums! Den rätten har jag länge längtat efter att få smaka, Den är beställd till nästa gång vi kommer på besök… 😉
  Kram kram

  Åsa 2013-08-17 12:02:55
  Svara
 • Vad gott det såg ut! Du måste visa receptet sen 🙂

  Vill också säga att ni har det så himla snyggt hemma, precis min smak 🙂

  Alexandra 2013-08-17 11:03:56 http://alny.blogg.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind