Dinner at our place.

Det blev inget Nelly High Heel för mig i helgen. Min chef hade råkat bokat fel datum på flygbiljetten och så gick det inga andra flyg till Kalmar igår så jag blir hemma i helgen. Rätt sjuk känsla att gå upp vid 05.00 för att flyga iväg sedan komma och krypa ner hos Mr igen, han blev jätteglad och när jag hade vant mig vid tanken så kände jag att jag verkligen behöver en helg hemma. Det händer ju aldrig längre! Ser fram emot denna helgen, jag kör ju resten av hela Nelly-turnén så det ska bli skönt att bara få vara hemma och spendera tid med Mr samt få känna på hur det känns att vara ledig en heeel helg utan måsten. Lovely! 

Vi har även kompisar från vår hemstad i stan, Simons barndomskompis och hans flickvän så det passade ju väldigt bra att jag blev kvar i och med att Simon skulle fått hänga med dom själv. Nu ikväll ska vi bjuda dom på middag, ska bli supermysigt!

Igår efter att jag kom hem från flygplatsen sov jag i ett par timmar, åt lunch med vänner, storhanlade och körde ett intervallpass på gymmet med My. En fredag! Jag kände mig riktigt duktig och fick världens kick. På kvällen kom Simons barndomskompis över så vi tre åt middag. Lovar visa recept senare, det är min paradrätt! En härlig fredagskväll.

// Last night at our place, having dinner with friends. No work for me this weekend.. Feels great.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Gud vilken snygg inredning! Vart kommer tavlan ifrån?

    Rebecca 2013-08-18 01:27:32
    Svara
  • Mums! Den rätten har jag länge längtat efter att få smaka, Den är beställd till nästa gång vi kommer på besök… 😉
    Kram kram

    Åsa 2013-08-17 12:02:55
    Svara
  • Vad gott det såg ut! Du måste visa receptet sen 🙂

    Vill också säga att ni har det så himla snyggt hemma, precis min smak 🙂

    Alexandra 2013-08-17 11:03:56 http://alny.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!