Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Delizie.

Tror jag lagt upp detta receptet förut men rätten är så himla god och nu har jag tagit utförliga bilder så nu blir det enklare att slänga ihop det. Ikväll kanske? =) Superenkel rätt så den är 100 % värd att prova. Yum! Min paradrätt!

Detta receptet är för 4 personer. Ser mycket mindre ut än vad det är, väldigt mättande. Jag äter ca 6-7 sådana rullar.

Du behöver:
2 paket färska pastaplattor
1 dolmio pastasås
2 paket philadelphia, vanlig
2 paket rökt skinka
1 liten matlagningsgrädde
Riven ost

 Börja med ett dela pastaplattorna på hälften. Jag skar dom på mitten bara så dom inte blir så stora. Sedan, bred på philapdelphiaost.

Smeta på tomatsås.

Lägg på en skinka. Vissa gånger har jag kört på två för mer kött.

Rulla ihop den och ställ den i formen,  varning för kladd. Jag kladdar som tusan när jag gör denna rätten och får kämpa ordentligt med att få alla rullarna att stå.

Gör klart alla rullarna och rada upp dom i formen. Blanda lite av tomatsåsen med matlagningsgrädde och höll över formen så det blir extra kladdigt. Jag brukar ta en fjärdel av burken ungefär med en halv matlagninsgrädde (liten) Toppa sedan med riven ost. Jag brukar ibland köra utan men igår rev vi ordentligt med ost över!

Jag serverar alla rätter med sallad. Igår gjorde jag en enkel fräsch sallad bestående av spenatblad, körsbärstomater, gurka och en massa citron och olivolja på. Lite salt & peppar.

In i ugnen på 200 grader och låt stå i ca 15 minuter, ibland har jag tagit ut efter 10 redan. Se till så det får lite färg men absolut inte bränt. Kladdigt och gott ska det vara! Igår lade jag på några basilikablad men det är ju absolut inget måste.

Voila! Dinner is served. Smaklig måltid!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Gjorde det imåndags, både jag och min sambo tyckte det var riktigt gott, kommer absolut göra om dethär många gånger:)
    Berättade även om receptet för min mamma och hon har också lagat det och hon tyckte det var lika gott hon.
    Är perfekt att göra med 2 pkt plattor så man blir riktigt mätt och får matlåda över.

    Tack för en bra blogg och goda tecept!
    Kram

    Emily 2013-08-21 16:38:58
    Svara
  • Detta måste jag testa! Kul med en sådan enkel rätt att t om jag som varken gillar att laga mat eller inte kan, inte misslyckas eller tröttnar! 🙂

    Sara 2013-08-19 11:18:05 http://sarakarlson.blogg.se
    Svara
  • Blir att laga denna rätt i veckan! Verkar galet gott! :DD

    Linda 2013-08-18 23:19:10
    Svara
  • Behöver man inte koka pastaplattorna först? Hur bli konsistensen på dom? I normalfallet kokar man färsk pasta lite snabbt för att få de perfekta. Även om du häller på grädde täcker de väl inte hela rullarna, vilket borde innebära att hela dom inte blir kokta i grädden, dvs halvs är klar halva är råa? Eller tänker jag fel?

    Hanna 2013-08-18 19:30:40
    Svara
  • Jag gjorde denna igårkväll, blev kanon!! Gillar att du lägger upp recept på mat du lagar sånt är alltid uppskattat 🙂

    Louise 2013-08-18 11:30:16
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand