Tror jag lagt upp detta receptet förut men rätten är så himla god och nu har jag tagit utförliga bilder så nu blir det enklare att slänga ihop det. Ikväll kanske? =) Superenkel rätt så den är 100 % värd att prova. Yum! Min paradrätt!
Detta receptet är för 4 personer. Ser mycket mindre ut än vad det är, väldigt mättande. Jag äter ca 6-7 sådana rullar.
Du behöver:
2 paket färska pastaplattor
1 dolmio pastasås
2 paket philadelphia, vanlig
2 paket rökt skinka
1 liten matlagningsgrädde
Riven ost
 Börja med ett dela pastaplattorna på hälften. Jag skar dom på mitten bara så dom inte blir så stora. Sedan, bred på philapdelphiaost.
Smeta på tomatsås.
Lägg på en skinka. Vissa gånger har jag kört på två för mer kött.
Rulla ihop den och ställ den i formen,  varning för kladd. Jag kladdar som tusan när jag gör denna rätten och får kämpa ordentligt med att få alla rullarna att stå.
Gör klart alla rullarna och rada upp dom i formen. Blanda lite av tomatsåsen med matlagningsgrädde och höll över formen så det blir extra kladdigt. Jag brukar ta en fjärdel av burken ungefär med en halv matlagninsgrädde (liten) Toppa sedan med riven ost. Jag brukar ibland köra utan men igår rev vi ordentligt med ost över!
Jag serverar alla rätter med sallad. Igår gjorde jag en enkel fräsch sallad bestående av spenatblad, körsbärstomater, gurka och en massa citron och olivolja på. Lite salt & peppar.
In i ugnen på 200 grader och låt stå i ca 15 minuter, ibland har jag tagit ut efter 10 redan. Se till så det får lite färg men absolut inte bränt. Kladdigt och gott ska det vara! Igår lade jag på några basilikablad men det är ju absolut inget måste.
Voila! Dinner is served. Smaklig måltid!