Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

we're gonna work it out.

En här om dagens. 

Nu ska jag och Mr iväg och luncha. Jag har föreslagit Inivito, jag är SÅ sugen på en ceasarsallad så det är inte sant. Jag är en riktig periodare och just nu är jag sugen på det jämt. Efter det ska jag till Tiger och kolla hur jag gör med mina nya kostymbyxor som gick sönder på min födelsedag sedan ska jag lura med mig Mr och köpa lite nya blommor till hemmet. Han skötte om en blomma i sovrummet medan jag var borta i 2,5 vek och jag kan tala om att den lever ej… Och just ja! Jag ska gå och lämna in min Michael Kors väska med som gick sönder i lördags? Hur är det möjligt? Har någon av er där ute som äger en sådan haft problem med era?

Ikväll hoppas vi på att få besök av vänner. Vi älskar att få besök så vi får se om dom hinner upp i skaplig tid så dom kan komma över på middag. Det vore en perfekt uppladdning inför i morgon bitti, jag flyger vid 06 i morgon bitti till Kalmar för Nelly High Heel hela helgen.

// Me couple days ago. Now im off shopping.. need some new flowers and stuff.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ja! Min har också gått sönder 🙁 Vid det lilla nyckelbandet börjar sömmen upptill släppa + att ett av banden har fläkts upp vid ena axelbandet. Så himla tråkigt på en sån fin väska!

  Jag har inte gått för att reklamera ännu – är dom hjälpsamma? 🙂

  Jennifer 2013-08-16 14:07:55 http://otherstories.blo.gg/
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   samma för mig! så sjukt! jag köpte min i usa så får gå till en skomakare och se om dom kan laga den. trist!

   sanne 2013-08-18 12:07:23
   Svara
 • Sportig och snygg! Like! / Hanna

  Hanna Larsson 2013-08-15 15:52:06 http://hannaochsimone.com
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand