Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sneak peek

En sneak peek på dagens outfit. Hela outfiten kommer upp ikväll, har blivit en hejare på att tidsinställa inlägg. Allt för er! Kul förresten att många av er hittat tillbaka, full förståelse för att ni försvunnit lite nu under sommaren, jag är likadan. Man har fullt upp med annat så det är kul att se att ni hittat tillbaka. Ni är bäst!

LOVE, S

// Sneak peek on my look of the day. Check out the blog later for more pics.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur många körlektioner tog du och hade du kört någonting innan, du kan väl berätta lite ? För håller just nu på med mitt körkort. Va det kostade hur många lektioner, min etc. Vad fi tyckte var svårast respektive lättast.

  Vera 2013-08-16 11:12:43
  Svara
  • Svar på Veras kommentar.

   ca 30, hade aldrig kört innan över huvud taget.. Tog en intensivkurs på 3 vek och körde ofta 2 ggr om dagen. Allt går om man ger sig sjutton på det, jag jobbade ju inte med något under tiden så kunde fokusera helhjärtat på körkortet. Tips är att inte börja med teorin tre dagar innan typ, som jag gjorde.. Jag lade ner hela min själ i det och bestämde mig för att klara det. De svåra var när jag hade fått det och kände att jag inte hade ngn rutin, jag kör hela tiden fortfarande för att få in det. Måste ju sitta i ryggmärgen! =) öva öva öva! kram

   sanne 2013-08-18 12:09:01
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand