Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Beauty Faves.

Denna oljan från The Body Shop hade jag pratat om tidigare vilket min kära svärmor hade snappat upp så det var en av presenterna jag fick av svärisarna och jag ÄLSKAR den. Det är en olja du smetar på efter du duschat, du kan använda den på kroppen, i håret och i ansiktet. Jag är helt beroende! Du blir inte bara babylen utan doftar himmelskt och får sådär snyggt glansig hud nu till sommaren, hett på benen!

Och så mitt favoritläppstift just nu från Make Up Store, Exit heter det. Detta är för er som gillar ljusa läppar precis som jag. Det blir mest beiget på men har ett litet inslag av korall vilket gör att det är allra snyggaste på när man är lite brun. Min favorit på sommaren helt klart! När jag sminkade min lillasyster till hennes avskedsfest målade jag på detta och hon frågade direkt ”vad är detta för läppstift?!?!” Det är verkligen superfint på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kan du inte rekomendera skor nu till hösten 🙂

    Anna 2013-08-15 13:05:30
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind