Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Beauty Faves.

Denna oljan från The Body Shop hade jag pratat om tidigare vilket min kära svärmor hade snappat upp så det var en av presenterna jag fick av svärisarna och jag ÄLSKAR den. Det är en olja du smetar på efter du duschat, du kan använda den på kroppen, i håret och i ansiktet. Jag är helt beroende! Du blir inte bara babylen utan doftar himmelskt och får sådär snyggt glansig hud nu till sommaren, hett på benen!

Och så mitt favoritläppstift just nu från Make Up Store, Exit heter det. Detta är för er som gillar ljusa läppar precis som jag. Det blir mest beiget på men har ett litet inslag av korall vilket gör att det är allra snyggaste på när man är lite brun. Min favorit på sommaren helt klart! När jag sminkade min lillasyster till hennes avskedsfest målade jag på detta och hon frågade direkt ”vad är detta för läppstift?!?!” Det är verkligen superfint på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kan du inte rekomendera skor nu till hösten 🙂

    Anna 2013-08-15 13:05:30
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand