Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Trashed jeans and soccer.

Gårdagens jag. Trasiga jeans och en vinst för grabbarna igår kväll. Nu ligger dom på en fin 2:a plats, förstå om det vore Oktober nu? Då hade dom gått rätt upp. Beautiful! Det är många matcher kvar så  man kan inte ropa hej ännu men jag tror på dom!

Idag sitter jag hemma och jobbar, jag har massa presentkort att skicka ut till värdinnor, det är många att hålla koll på och så sitter jag och mailar med nya inför kommande event. Det är som ett heltidsjobb då & då! Utöver det myser jag omkring och plockar här hemma, Mr är iväg så jag passar på att dona med allt som behövs göras. Jag behöver ta tag i mina påsar med presenter i som står uppradade i vår walk-in. Kika in här ikväll så ska jag visa fler fina presenter, jag är så glad & tacksam!

Nu? Gymmet. För min del blir det enbart en promenad på bandet och lite stretching, min träningsvärk är inte nådig. Hjälp vad lilla ryggen fick jobba igår. Aoch! Jag behöver verkligen träna upp den efter all tid vid datorn. 

SEE YA LATER!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand