Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BDAY BASH.

Här kommer lite text & bilder från min födelsedag. 24 hela år, det ni.. 

Började min födelsedag av att jag vaknade när Mr smet upp för att göra frukost, jag låtsades sova som jag gjort sedan jag var liten och funderade en stund på om jag skulle låtsas gå i sömnen upp till köket för att jag var så pirrig och nyfiken haha!!! Jag är knäpp. Plötsligt kom han ner med frukost på sängen och till och med fina blommor stod på brickan. Världens mysigaste morgon!

Mös på altanen med kaffe. Spekulerade i hur vädret skulle bli, såg inte så ljust ut..

Åkte in mot stan, allt såg grått och trist ut men en bra känsla infann sig ändå… =)

På stan mötte jag & Mr upp min syster och Hanna för att hjälpa Linn med en outfit till hennes avskedsfest dagen efter. Detta röstade vi för och så blev det! That skirt!!

Åt en födelsedagslunch och sedan åkte vi ut till landet där vi alltid fikar på min födelsedag. Under 21 av 24 år har vi suttit på bryggan, alltså utomhus i det fina vädret men i år regnade det så vi satt inne  i år. Oavsett vad så är det alltid mysigt att vara där ute och en tradition som jag inte vill bryta!

Jag valde franks chokladtårta i år igen, jag väljer choklad framför allt =) Jag firade i min vinröda Busnelklänning på dagen.

Mitt nya armband från Balenciaga åkte på direkt. Tack till mamma & pappa! <3

Mitt hjärta kom lite sent med detta underbart fina paket. Visst är han duktig? Han har det i sig. På paketet satt ett kort där han hade rimmat. Rimmet löd ”Tight som få men börjar bli gammal och grå, kommer alltid älska dig ändå” Hahaha. Jäkla dåre!!

Jag fick så himla mycket fina paket och det var lika mysigt som vanligt att fika på landet. Runt 17.00 åkte vi in till mina föräldrar i stan där det vankades grillfest med vänner och släkt!

Kvällens look;

Vänner och släkt trillade in. Vi satt ett stort gäng och trängdes på altanten under tak då det ordagrant spöregnade utanför. Som tur var så lugnade det ner sig under kvällen. Hos oss bjöds det på mat och dryck och vi dansade till sent in på natten då vi fortsatte ut i Mälarbaden. Tack till Tobbe som hämtade ett partytält, det hjälpte!

STORT TACK till alla som kom och uppvaktade mig och för alla så himla fina presenter och gratulationer!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilket märke är din pojkväns militärjäcka? And you rock girl!

  monica.enecrona@facebook.com 2013-08-14 10:33:08
  Svara
 • Vilket märke är din pojkväns militärjäcka? And you rock girl!

  monica.enecrona@facebook.com 2013-08-14 10:32:31
  Svara
 • Åh jag undrar också vart den perfekta kjolen går att hitta någonstans? 😀

  Ida 2013-08-12 17:24:46
  Svara
 • Sanne vet du vart dina föräldrar köpt armbandet? Har letat som en tok efter det svarta men har ej hittat det. Vore guld !!

  Vera 2013-08-12 16:19:50
  Svara
 • Hej fina Sanne!!
  Och grattis igen! 🙂 det ser ut som om du har haft en helt underbar födelsedagshelg!
  Supersnygg som vanligt!
  Tänkte höra vart din syster köpte sin kjol och vad det är för märke?:) och dina kostym byxor., den outfiten kan jag dö för!!!
  Älskar din blogg och äntligen fick vi ta del av din helg! 🙂

  Elin 2013-08-12 15:45:45 http://Elinsfashion.blogg.se
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Tack kära du! Jag ska lägga upp var min outfit kommer från ikväll. Min systers kjol kommer från Hunkydory! kram

   sanne 2013-08-12 17:32:25
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand