Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A MUST HAVE FROM PEYRESHOP.SE

Idag kom min underbara klänning från Peyreshop.se hem till mig. Den är precis lika fin som jag hade tänkt mig. Ett måste i garderoben! Champagnefärgad, supertight, hårt fint material som är smickrande för figuren och SÅ bra modell. Jag är verkligen på riktigt så glad över den! A must have.

Jag kommer att bära den snart så bättre bilder kommer men kunde inte låta bli att visa er den redan nu. Hur fin? Den här färgen är ju helt magisk, så snygg nu på sommaren till brunbränd hy och guldsmycken. Fyller du år snart? Eller ska du på fest? Bröllop? GET IT. Den är fantastisk. Finns även i korallfärgad.

Vet ni vad? Från och med idag och 2 veckor framåt får ni 150 kronor rabatt på just den här klänningen så passa på. Det enda ni gör är att skriver sanne150 i kassan så får ni rabatt! =) Ni kan betala både direkt och med klarna. Do it. Min kommer användas flitigt, nu vet jag vad jag kan dra på mig när jag vill känna mig lite extra fin!

HÄR hittar ni klänningen.

// Like my new dress? I knew it. I freaking love it. If u buy it know just write sanne150 when you are going to pay and you get 150 sek off. Happy shopping!

 Jag har vikt upp min klänning nu då den är lite för lång tycker jag, tror jag ska sy upp den. Har ännu inte bestämt mig för hur jag ska matcha den exakt, denna är ju en sådan klänning jag vill att det ska kännas tipptopp till. Detta är ett alternativ. We’ll see..

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilken storlek har du i den

  karin 2013-08-09 11:51:52
  Svara
 • No offence, men tycker inte att du ska sy upp klänningen, det första jag tänkte när jag såg den var ett den var olämplig. Iaf på ett bröllop, skitsnygg klänning absolut men inte den lämpligaste, dels för att den är extremt kort och rejält tight. Så mitt tips är att inte sy upp den! Annars älskar jag din stil och blogg! Riktig inspirationskälla och du verkar vara en toppentjej! Kram

  Lillan 2013-08-09 10:52:53
  Svara
  • Svar på Lillans kommentar.

   Jag själv ska ju inte ha den på bröllop, jag kommer använda min till fest och utgångar med en skinnjacka över så då känns det helt rätt att sy upp den! kram

   sanne 2013-08-11 13:56:45
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand