Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

U WON'T MISS IT.

Jag och Mr såg Steve Aoki för andra gången i Vegas nu i December när vi var där. Han är en helt sjukt bra dj och perfomer. Han kör helt sanslöst coola spelningar och bjuder alltid på det lilla extra. Om han inte slänger ut tårtor i publiken brukar han slänga ut en stor gummibåt folk får hoppa och sätta sig och bara flyta runt på folkmassorna. Underbart!

SÅ! Nu till saken, han kommer alltså att lira i Halmstad den 6e September tillsammans med bland annat Albin Meyers. Det kommer bli ett helt sjukt drag och detta kan ni bara inte missa!! Senare i Augusti kommer jag att tävla ut biljetter till detta glöm inte kika in här.

HÄR kan ni köpa biljetter så länge för ni bör säkra er plats. Helt magiskt kommer det att bli och en show ni sent kommer att glömma! Här nedan kommer bilder från när vi såg honom i Vegas på XS sist. Eller just ja, han bjöd på en jäkla show på Summerburst sist med. Har ni inte sett honom? DO IT och har ni gjort det, DO IT AGAIN! Perfekt att kicka igång hösten med en sådan show, underbart att han kommer till lilla Halmstad.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand