Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OH SUNNY DAY.

Vilket väder Sverige bjussar på! Underbart. Jag solar varvat med tvättar och donar. Är riktigt dålig på att sola när jag inte har något svalkande i närheten så som en sjö eller pool, jag hittar på allt annat att göra än att sola. Pjuh. Så varmt!

Nu ska jag sätta mig och klura ut vad min första podd ska handla om och vem jag tänkte göra den med. Det är på G mina kära läsare, mycket är på G, som alltid till hösten. Jag känner mig kreativ och pepp. Älskar känslan! Ikväll blir det rosé och Gyllene Tider i detta underbara väder, vad mer kan man önska en fredag som denna?

// Enjoying the beautiful weather here in Sweden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind