Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OH SUNNY DAY.

Vilket väder Sverige bjussar på! Underbart. Jag solar varvat med tvättar och donar. Är riktigt dålig på att sola när jag inte har något svalkande i närheten så som en sjö eller pool, jag hittar på allt annat att göra än att sola. Pjuh. Så varmt!

Nu ska jag sätta mig och klura ut vad min första podd ska handla om och vem jag tänkte göra den med. Det är på G mina kära läsare, mycket är på G, som alltid till hösten. Jag känner mig kreativ och pepp. Älskar känslan! Ikväll blir det rosé och Gyllene Tider i detta underbara väder, vad mer kan man önska en fredag som denna?

// Enjoying the beautiful weather here in Sweden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand