Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THURSDAY BUT FOR ME IT'S MONDAY.

För mig känns det helt som måndag idag.  Stod och tänkte i duschen att min rubrik skulle vara ”Monday” haha. Jag brukar ju vanligtvis komma hem från turnén på söndagar och i och med att jag jobbat och varit borta och inte haft några rutiner alls så kändes det som en nystart idag, ja precis som en måndag brukar kännas när man tar tag i allt.

Och det är precis vad jag gjort! Jag började med att sova ut sedan packade jag upp min väska och styrde här hemma. Lagade i ordning en god och nyttig lunch för att för mig betyder ”ta tag i allt” även att styra upp kosten och träna! Dagens lunch bestod av en smarrig omelett.

Började med att hacka rödlök, skära upp champinjoner, rökt skinka och paprika. Blandade ihop två ägg och en skvätt mjölk, saltade och pepprade.

Slängde i allt i stekpannan och stekte det så det fick lite färg.

Hällde i äggsmeten och rev över lite ost.

Omeletten blev inte så snygg men god och det var ju huvudsaken! Till det åt jag min favorit, spenat med olivolja, citron och salt. Mmm!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind