Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THURSDAY BUT FOR ME IT'S MONDAY.

För mig känns det helt som måndag idag.  Stod och tänkte i duschen att min rubrik skulle vara ”Monday” haha. Jag brukar ju vanligtvis komma hem från turnén på söndagar och i och med att jag jobbat och varit borta och inte haft några rutiner alls så kändes det som en nystart idag, ja precis som en måndag brukar kännas när man tar tag i allt.

Och det är precis vad jag gjort! Jag började med att sova ut sedan packade jag upp min väska och styrde här hemma. Lagade i ordning en god och nyttig lunch för att för mig betyder ”ta tag i allt” även att styra upp kosten och träna! Dagens lunch bestod av en smarrig omelett.

Började med att hacka rödlök, skära upp champinjoner, rökt skinka och paprika. Blandade ihop två ägg och en skvätt mjölk, saltade och pepprade.

Slängde i allt i stekpannan och stekte det så det fick lite färg.

Hällde i äggsmeten och rev över lite ost.

Omeletten blev inte så snygg men god och det var ju huvudsaken! Till det åt jag min favorit, spenat med olivolja, citron och salt. Mmm!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand