Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOME WEDNESDAY INSPO.

När jag flög idag hade jag ett inspirerande och givande samtal med en journalist jag lärde känna när jag jobbade på Style by Tyra, hon satt på samma kontor. Vi pratade om mina framtidsplaner och jag fick massa bra råd och tips och är mer taggad än någonsin på hösten och mitt stora projekt som är på g. En sak som det här, att möta på en inspirerande människa av slumpen och sitta och brainstorma gjorde mig inspirerad till allt möjligt, till exempel till att slänga ihop några schyssta outfits. Vad tycks? Varenda outfit skulle jag själv kapa rakt av och gör ofta kollage för att inspireras själv, jag blandar ju mycket dyra märken när jag sätter ihop dom men syftet är att inspirera och man kan ju oftast hitta något liknande.

Vilken är er favorit?

// Made some outfits, what ya think? Which one is ur fav?

En väldigt klassisk och elegant look. Gillar verkligen den här typen av outfits när man ska ut och festa, äta middag eller vill känna sig fin. Denna typen av modell på klänning är magisk och smickrande för dom flesta. Love love!

En somrig och härlig vardagsoutfit, byt ut sandalerna mot wedges/kilklackar till kvällen så är du ready 2 go. Älskar färgkombinationen och gillar verkligen att matcha jeans med roligare små jackor och även med sandaler med fina detaljer så som nedan. Zara är grymma på det!

Små söta shorts i olika färger och former ser vi överallt just nu. Jag letar som en galning efter ett par sidenshorts jag förälskat mig i från Zara. Dessa nedan skulle jag kunna tänka mig. Jag tycker det är superfint att matcha med en tjockare tröja och wedges en härlig sommarkväll. Bruna ben på detta och lite guldsmcyken så blir det tipptopp!

Jag var SÅ sugen på ett set Gina Tricot hade förut liknande det nedan, kostymshorts och blazer. Hett! Jag skulle vilja gå ut såhär och dricka drinkar med vänner eller med min älskling. Stilrent och riktigt riktigt snyggt! En oversize blazer och shorts skulle jag vilja bära till vardags med ett par fina ballerina också för den delen.

LOVE, S

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Skulle du kunna säga vart skorna och shortsen från outfit 3 kommer ifrån och gärna den gula klänningen i outfit 1 🙂
  Tack på förhand

  Sara 2013-08-02 11:49:32
  Svara
 • Super Fin blogg!
  Jag undrar om du skulle kunna säga vart dr olika klädesplaggen kommer ifrån, skorna shorts m.m! Det var nämligen superfina outfits! Skulle gärna burit alla:) tack

  Sara 2013-08-01 09:24:11
  Svara
 • Linnet och shortsen längst ner – vart hittar man dom? Love!

  Rebecka Bergström 2013-07-31 22:51:49
  Svara
 • Alla tre 😀 Haha kan omöjligt välja en 😛

  Elin 2013-07-31 22:17:45
  Svara
 • Where can i get those orange shorts? 🙂

  Lena 2013-07-31 22:06:36
  Svara
 • Where can i get those orange shorts? 🙂

  Lena 2013-07-31 22:06:24
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind