Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

24 HOURS

Igår kom jag hem vid lunch. Åkte hem, solade på balkongen och precis när jag hade slängt mig på sängen för att uppdatera här så ringde My och stod utanför så vi satt på balkongen en stund och solade tillsammans.

Strax efter började vi att prata om mat och det slutade med att vi slog till med världens brakmiddag, snacka om söndagslyx. Musslor i vitt vin & grädde, räkor, rökt lax med romsås, ägg med stenbitsrom och hemmagjort vitlöksbröd. Hur gott? Oh my.. Vilken middag. Bästa på länge!

Avslutade kvällen i soffan med filmen Safe Haven som var så obehaglig så att det slutade med att hon sov över här. Har ni sett den? Om inte, jäklar vilken otippad film och vi fick oss en och annan kall kår genom kroppen.

I morse sov jag ut och sedan sprang jag ner till salongen där My jobbar och fick brynen och fransarna färgade. Fint va? Känns bra nu innan sommaren. Hon kan hon! Anna Forsbergs frisörer ska ni besöka om ni vill klippa er, ring My och boka en tid så kan ni passa på att få brynen och fransarna färgade. 2 in 1!

Efter det fortsatte eftermiddagen/kvällen med massa annat skönhetsfix. Jag inhandlade nya produkter till håret och ansiktet (volym please!) och så avslutade vi kvällen i soffan och tittade på killarnas match. Mr var grym och blev matchens lirare, matchen slutade 1-0, härliga 3 p! YAY! Längtar efter ihjäl mig efter honom nu. I pausen ångade vi ansiktet, peelade, lade ansiktsmask och grejade. Härligt! En fruktsallad på det så kände vi oss riktigt hälsosamma haha.

NU sitter jag och väntar på att dom ska visa Simons mål på TV4 sport, jag missade det såklart, jag var och köpte korv och stod och surrade om mina kläder. Gången innan var jag på toaletten, kanske borde försvinna från matcherna oftare?

LOVE, S

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • ÄLSKAR bilderna nu!!!

  josefin Lind 2013-05-28 15:34:03 http://josefinlind.spotlife.se
  Svara
 • Åh sicket fantastiskt bra dygn! Älskar skönhetsinlägg 🙂

  Matilda 2013-05-28 08:19:10
  Svara
 • Det där lät inte fyskam! Härliga dagar! 🙂
  Fina skålar och tallrikar! Har en förkärlek för bkått! Vart kommer dom ifrån?

  Carro 2013-05-28 07:51:44
  Svara
 • var den bra filmen? har tänkt se den =)

  Amanda 2013-05-27 22:39:06
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind