Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOME WEDNESDAY NIGHT TALK.

Onsdag kväll och jag vill be om ursäkt för min kassa uppdatering, denna gång beror det inte på att jag har haft fullt upp utan tvärtom, jag har legat hemma och mått kasst. Allergin har tagit över och energin har varit som bortblåst och huvudet värker som aldrig förr. Trist..

Jag har bunkrat upp med en massa ipren och allergimediciner så nu ska det nog bli bättre. På tal om något helt annat, nu är min efterlängtade kamera här. Yay! Så i morgon kan ni räkna med en outfit och då ska ni självklart få se vad jag fick med mig hem från Stockholm, något jag velat ha ett tag. Jag ska smita ner på stan i morgon bitti och köpa ett objektiv som jag vill ha till, tror det kan bli riktigt bra och att kunna ta fina bilder kommer kunna underlätta en hel del här till bloggen.

Nu ska jag packa upp min väska för att sedan packa den igen, jag flyger till Göteborg på fredag-söndag för att delta i en Workshop jag blivit inbjuden till. Det är Rut & Circle som bjudit in 11 bloggerskor i från olika städer, ska bli jättekul och spännande såklart! 

Så länge tänkte jag att jag kunde bjuda på sminkvideon jag gjorde för ett tag sedan, jag får ofta frågan om hur jag lägger min make och det är på ett ungefär såhär, har bytt ut några småsaker så det är dags att göra en ny version snart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du borde kolla in kenzas.se hon gjorde ett inlägg för några dar sen om en allergi medicin som nu funkat as bra som många hade rekommenderat ,hon mådde också as kasst pga pollen ! 🙂 ett tips bara kram !

    Josse 2013-05-26 09:13:37 http://Josefinmork.blogg.se
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind