Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY BANANA PANCAKES.

Jag vet, ni har läst om det i varenda blogg, jag pratar självklart om dom nyttiga banan och äggpannkakakorna men jag kan inte låta bli att dela med mig av mitt recept. Jag älskar dom!

Första gången jag provade dessa pannkakor proppade med proteiner så gillade jag dom inte alls så jag har provat mig fram och har nu hittat mitt sätt att göra dom på och dom blir magiska, smakar nästan som ett riktigt gott bakverk! Den ni..

Du behöver en banan, ett ägg och riven kokos. Mosa bananen i en skål, knäck i ett ägg och rör runt, häll i en stor dos kokos, jag improviserar bara men öser på rätt mycket. Vispa smeten med en vanlig visp tills smeten blir lite jämnare.

Fram med en stekpanna och släng i smör (mycket godare tycker jag!) i med hälften av smeten och stek den tills den blir gyllenbrun. Jag har fortfarande inte hittat den rätta tekniken att steka pannkisar riktigt men det blir helt okej numera, ni skulle sett första gången. Häll i resterande smet och stek. Voila, klart! Serveras med skivade jordgubbar och tjock vanlijyoghurt. SÅ extremt gott!

Perfekt till frukost eller mellanmål.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Svårt att få till dessa. Jag har i en klick kesella också tycker det mättar mer. Och två ägg istället för ett. Stek på låg värme så brukar man kunna forma en plätt istället för röra 🙂 och kokos över när det är klart. Mums!!

  Elina 2013-05-21 22:50:48
  Svara
 • Svårt att få till dessa. Jag har i en klick kesella också tycker det mättar mer. Och två ägg istället för ett. Stek på låg värme så brukar man kunna forma en plätt istället för röra 🙂 och kokos över när det är klart. Mums!!

  Elina 2013-05-21 22:50:20
  Svara
 • Stek på låg värme och låt dem bli ordentligt genomstekta innan du vänder. Det tar lite tid, men mina blir helt perfekta varje gång! 🙂

  Athena 2013-05-21 21:17:33 http://athena.devote.se
  Svara
 • Stek på låg värme och låt dem bli ordentligt genomstekta innan du vänder. Det tar lite tid, men mina blir helt perfekta varje gång! 🙂

  Athena 2013-05-21 21:17:13 http://athena.devote.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind