Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EXCITED.

Sommarvärmen är här, jag har knåpat ihop en massa outfits jag vill visa er och i morgon kommer min nya kamera. Denna gången blev det en Nikon D3200, någon som har några åsikter om den? Jag har läst mycket bra om den och ska köpa ett objektiv till den direkt som gör att bilderna kommer bli skarpa på mig men lite suddigare i bakgrunden, precis som jag vill ha mina outfitbilder så från och med denna veckan, förhoppningsvis redan på onsdag (satsar på det) så kommer det dyka upp en himla massa bilder. Jag älskar hela processen med att ta outiftbilder, sätta ihop outfiten först och främst, stå framför kameran, ändra ljus och fixa. Det är riktigt kul!

Hoppas ni ser fram emot detta ni också! Några önskemål på bilder? Jag tänker- är det några speciella plagg ni vill att jag visar hur jag matchar? Önskemål på någon speciell outfit så som den perfekta outfiten för en utekväll, midsommaroutfit eller något liknande? Let me know!

LOVE, S

// Tomorrow i get my new camera, so excited. Be prepared.. this week im gonna start uploading a lot of outfit posts. Hope ur all excited!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh vilka roliga inlägg att se fram emot!
  Jag älskar dina outfits, alltid så fina och kvinnliga!

  Matilda 2013-05-21 09:32:31
  Svara
 • Ja gärna outfits till utekväll 🙂

  Anna 2013-05-20 19:52:06
  Svara
 • – Hur tycker du man kan gå klädd i skolan? Tips på fina outfits osv. Tycker det är jätte svårt att komma på något som är skönt men ändå sådär super snyggt men ändå passar i skolan. förstår du hur jag menar? =)

  – Den perfekta midsommaroutfiten med sånt som man oftast har hemma, så man slipper lägga pengar på något nytt.

  Kram

  elin 2013-05-20 19:12:17 http://www.sselin.devote.se
  Svara
 • Du har ju verkligen en snygg kropp – snygga proportioner. Själv är man mer kurvig, breda höfter och större bröst. Kan väl inte säga att jag är ett stort fan av kurvorna även om det kunde vara värre. Hur som, är inte bekväm med att framhäva varken byst eller höft. Blir lätt att man kör nybörjarmisstaget och tar på sig något som sitter lite pösigt…. Känns som jag gått in i ett hörn och inte trivs i någonting alls… Har du några tips för att klä sig sådär vardagssnyggt som du gör, men på en kurvigare kropp?

  Sara 2013-05-20 18:25:03
  Svara
 • Boyfriend jeans!

  Och jag jobbar inom skola, korta shorts och kortklänning passar inte när man sitter mycket på golvet. Skulle önska tips på somriga vardagsoutfits som är lite mer dressade/klädda.

  Sara 2013-05-20 18:21:07
  Svara
 • Boyfriend jeans!

  Sara 2013-05-20 18:19:48
  Svara
 • Ska på bröllop i sommar, så gärna lite olika outfits som man kan ha på sig på ett sommarbröllop. Sen önskas det även snygga sommaroutfits som passa till jobbet när man jobbar på kontor.

  Jossan 2013-05-20 16:59:09
  Svara
 • letar som en tok efter din LA guide! kan inte hitta den? 🙂

  johanna 2013-05-20 16:55:39
  Svara
 • Åh, vad kul att du köpt en ny kamera! Jag har en Nikon D3200 och den är superbra. Hoppas att du är nöjd med kameran.

  Kram! =)

  Felicia 2013-05-20 15:43:39 http://www.feliciasoderbergs.blogspot.com
  Svara
 • Hej och tack för en rolig blogg!:)

  Jag skulle gärna vilja se tips på outfits som är snygga, chica men ändå efortless, vilket jag tycker är din specialité och det som fick mig att fastna här från början:) jag gillar när man får känslan av att man bara tagit på sig det som låg närmst men att det ändå är snyggt 🙂

  Ta hand om dig!

  Maria Qvist 2013-05-20 14:23:11 http://Www.mariaqvist.blogg.se
  Svara
 • Hej Sanne!
  Det är så här att jag tar studenten nu i Juni och har ingen aning vad jag ska bära på kvällen på studentfesten! ( behöver verkligen inte vara vitt för min del då jag bär vitt på utspringet)

  Så skulle vart jättekul om du skulle vilja tipsa om outfits

  Kram

  Isabella 2013-05-20 13:59:22
  Svara
 • Den perfekta…
  1. vardagsoutfiten
  2. Festoutfiten
  3. Midsommaroutfiten
  4. Utomlandsoutfiten (jag ska till turkiet i juli och har ingen aning om hur jag ska packa…)

  Amanda 2013-05-20 13:16:00
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind