Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEO.

Såhär strosar jag runt idag. Haft ett skypemöte med Uniprice angående en rolig grej vi ska filma på fredag och nu är det dags för storstädning efter helgens firande av vinsten. Har glömt och tala om att grabbarna hade match i helgen och det var fjärde matchen i rad dom höll nollan. Går riktigt bra för dom just nu, Mr inledde förra matchen med första målet och den slutade 3-0. Jättekul. Dessvärre var jag på toaletten när Mr dundrade in sitt mål, hur typiskt? Kanske måste springa på damrummet oftare jag…

Anyways. Tröja H&M, Jacka Zara, Väska Mulberry, Jeans BikBok, Loafers Nelly.

Förresten! Jag har upptäckt att jag fått en pigmentfläck i pannan, emellan ögonbrynen. Förra sommaren i Spanien upptäckte jag även att jag hade lite pigmentförändringar över läppen. Någon annan som har det? Vad kan man göra åt det? Jättekonstigt kändes det eftersom det dök upp så plötsligt..?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Sanne, du behöver inte oroa dig över detta. Jag, samt tre av mina vänner har fått mörkare fräknar/fläckar runt läpparna och det kommer av hormonbalansen från p-piller/p-ring etc när du vistas i solen. Tydligen så är barnmorskorna generellt dåliga på att berätta om detta när man frågar om p-piller men min kompis var hos en barnmorska när hon blev gravid som berättade det. Det är också så att man inte ska vara i solen när man är gravid, då kan man också få fläckar. Det har helt enkelt med hormonerna att göra så använd solskydd på flckarna så det inte blir värre. Det är återkommande på somrarna om man inte är försiktig. Ha det bra! Kram

  Lisa 2013-05-14 13:13:33
  Svara
 • Hej Sanne, du behöver inte oroa dig över detta. Jag, samt tre av mina vänner har fått mörkare fräknar/fläckar runt läpparna och det kommer av hormonbalansen från p-piller/p-ring etc när du vistas i solen. Tydligen så är barnmorskorna generellt dåliga på att berätta om detta när man frågar om p-piller men min kompis var hos en barnmorska när hon blev gravid som berättade det. Det är också så att man inte ska vara i solen när man är gravid, då kan man också få fläckar. Det har helt enkelt med hormonerna att göra så använd solskydd på flckarna så det inte blir värre. Det är återkommande på somrarna om man inte är försiktig. Ha det bra! Kram

  Lisa 2013-05-14 13:13:03
  Svara
 • Vart kommet skinnjackan ifrån? 🙂

  Malin 2013-05-14 13:04:40
  Svara
 • Jag får en ”fläck” precis där när jag har mina pilotglasögon haha, det blir något med bågen och reflektionen, så jag blir alltid solbrun på en fläck just där när jag har just dom solisarna. Kanske kan det vara samma sak för dig? 🙂

  Anna 2013-05-13 20:26:22
  Svara
 • det är hudsvamp. kör fungoral på apoteket och googla hudsvamp så får du vägldning, fick samma sak på magen efter mina resor! uppstår i samband med svett och sol.

  hanni 2013-05-13 19:53:02
  Svara
 • det är hudsvamp. kör fungoral på apoteket och googla hudsvamp så får du vägldning, fick samma sak på magen efter mina resor! uppstår i samband med svett och sol.

  hanni 2013-05-13 19:52:38
  Svara
 • Hej, det är troligen hudsvamp som du har fått. Uppstår i samband med utlandsesor när man svettats och huden får inte andas. Viktigt att du behandlar det så att det inte sprider sig eller blir värre. Köp mjällshampot Fungoral på apoteket och använd i duschen i ca 5 min under några veckor varje dag! Jag fiok samma sak på magen efter mina resor.

  hanni 2013-05-13 19:50:47
  Svara
 • Det är tyvärr solen som tar fram dom. Fläckarna är skador i huden som mörknar när solen ligger på och bleknar under vinterhalvåret. Det är ju jätte vanligt med pigmentfläckar nu för tiden då många gärna slarvar med solskyddsfaktor. Kolla upp dom om dom ser misstänka ut o skydda dom mot solen så det inte blir värre. Annars kan du kan bleka det med AHA syror (kvällstid då det inte är bra med AHA i solen. Men måste vara jätte noga med solskyddsfaktor efter det annars kommer tillbaka. MD formulations har jätte bra produkter för det! Vill du ta bort dom permanent så finns det ju laser. Finns tröjan på Hm´s hemsida? Jätte fin! 😀

  Carro 2013-05-13 18:54:43
  Svara
 • okej men lugn nu, det är troligtvis INTE cancer.. shit..

  emma 2013-05-13 17:44:38
  Svara
 • Bör du inte kolla upp det ifall det skuulle vara cancer eller nått läskigt !! ?

  josefin Lind 2013-05-13 17:26:17 http://josefinlind.spotlife.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind