Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AND THE LUCKY WINNER IS….

Oh herregud vilken ångest jag lidit av för att jag behövde dra en vinnare! Gud så mycket fina och härliga bidrag, ni verkar ju vara helt underbara hela bunten och det var SÅ svårt att välja att jag fick lov att försöka plocka ut mina favoritmotiveringar och sedan lotta. Det var verkligen sååå svårt men jag har kommit fram till en vinnare av denna underbara locktong från Cloud Nine…

.. Och vinnaren är, Matilda Hansfeldt! Stort grattis till dig kära du! Hoppas du kommer känna dig snäppet hetare på kontoret nu. Stor kram till dig! Maila mig på sannealexandra@hotmail.com så kommer Wand locktången till dig inom kort. Grattis!!

STORT tack till alla er som tävlade, jag önskar verkligen att jag kunde ge er alla en varsin! Kram till er också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Grattis till vinsten, Matilda!!!

  Madeleine 2013-05-11 23:43:02
  Svara
 • Herregud jag kan inte fatta att det är sant!!!! Tack tack tack Sanne!!!!!! Massa kramar till dig!!!!

  Matilda 2013-05-11 12:25:52
  Svara
 • Hej Sanne!

  Har mejlat dig angående några frågor och skulle bli så glad om du kunde svara mig så fort som möjligt när tiden finns till. Vill verkligen ha svar på mina frågor 🙂 Kramar till dig!!

  vilhelmina 2013-05-11 09:57:01
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind