Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

We'll be back.

Vilka maxade dagar jag/vi haft Stockholm. Sist jag checkade in här var när jag var på tåget på väg till Stockholm. Kom fram dit med ett stort leende på läpparna efter en 2-0 vinst för killarna. Hurra! Blev bjuden på bubbel och gott när jag kom hem till Hanna & Christian. Smet senare iväg till Bergmans, Stockholms bästa klubb tycker jag just nu. Love! Dansade hela natten lång och då menar jag verkligen hela natten. En så sjukt bra fredagsnatt med vänner!

Vaknade upp trött men glad. Satt på Hanna & Christians balkong och ringde vänner i världens finaste vår/sommar väder och pratade om kvällen innan, smet nya planer och strax senare ringer min andra halva och säger ”Samla truppen, jag kommer” Snacka om en rolig överraskning, jag och Mr som nästan aldrig kan åka iväg tillsammans i och med att han alltid tränar och har matcher. Blev överlycklig!

Strosade runt på stan hela dagen, catchade upp med vänner och senare anslöt vi ett stort gäng hos Simone för drinkar och mat. Körde en favorit i repris och firade Cinco De Mayo på Bergmans, det bjöds på Tequila, salsamusik strömmade ur högtalarna och det kryllade av mustacher och stråhattar. Stämning! Dansade även denna natt hela natten lång. Knallade hem när det var ljust ute, ljuva sommarnätter alltså.. Vaknade upp bredvid mitt hjärta, åt en lunch i solen vid vattnet och sög in Stockholm till max.. Wow, vi var nästan sugna på att åka ut till Sjöstaden där vi bodde för ett år sedan och bara strosa omkring och känna på det lite. Saknar Stockholm gör vi och planerar att flytta ”hem” igen en dag men vi har precis börjat vår resa ihop så vi får se när det blir!

Tack vänner för ännu en helg ihop! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind