Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VALBORG.

Igår var det Valborg igen. En mysig tradition tycker jag! Jag minns hur stort jag tyckte Valborg var som liten, jag minns i det område vi bodde i vilket pangfirande det var för dom äldre ungdomarna. Jag och min vän Matilda smög alltid omkring bland denna folkfest, vi tyckte det var så spännande med så mycket folk, äldre folk!

Igår var jag dock inte ute och smög på vuxna människor utan vi var ute och käkade med ett glatt gäng fotbollsspelare + flickvänner. En mycket lyckad kväll med massa skratt och riktigt god mat, som det ska vara! =)

Och toppen jag skrev om i förrgår hittade jag, letade faktiskt febrilt efter den. Jag hade verkligen bestämt mig! Till den matchade jag med ringar i öronen från GT och bootcutjeans. Gillar verkligen den här toppen!

// My look last night.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind