Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Walk that walk

What’s up? Jag har gått upp för trappan på Norra Berget med My idag, kommer nog ha en riktigt skön träningsvärk i morgon. Nu har vi precis bokat biljetter till Spanien i sommar under den veckan Mr är ledig. Längtar! Love that place.

Nu ska vi röja lite här hemma, jag ska fräscha till mig för om en timme ska jag sitta i frisörstolen, håret ska fräschas upp lite. Tänkte lägga i lite beiga/guldiga slingor för att göra håret lite sommarfräscht och så även toppa det, verkligen behövligt. Mitt hår växer som ogräs och nu ser topparna tunna och trista ut!

Förresten, ni som följer mig på instagram har redan sett det. Jag kom hem idag och där satt Mr i kallingar och fotbollskor och spelade FIFA. Haha.. Vilken syn! Kalsongkungen. Simons familj skrattar nog nu för detta håller i sig, jag har hört rykten om att se Simon i kalsonger och fluga på julafton var ingen ovanlig syn =)

// Today i went out powerwaking with My, we walked the stairs so im prob gonna be sore tom. Now im gonna change clothes and go to the hairdresser, it’s time for me to get all fresh again! Btw, i came home today and there was Mr in his underwear, fotball shoes playing fifa.. what a hilarious moment. Freak!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hahaha! Du har så rätt, som jag skrattade när jag såg instagrambilden 😀

  Malin Helg 2013-04-25 13:51:02 http://Mallanslife.blogg.se
  Svara
 • Hahahaha, underbart att se! Det är ju inte för intet som han kallas Tarzan!!! 😉
  Love you son! /Mamsen

  Åsa 2013-04-25 13:03:40
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind