Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW HAIR COLOR & NEW BIKINI. SUMMER IM READY

Nu är håret fräscht igen. My slingade det yttligare lite till i en beige/guldig nyans så nu är jag lite ljusare och håret ser verkligen vårfräscht ut. Topparna har också fått sig en omgång, så skönt! Jag är SÅ nöjd, som vanligt. Jag litar så mycket på My så att jag sitter avslappnad i stolen och svarar ”Gör som du vill” när hon frågar mig frågor haha, då känner man sig bekväm minst sagt.

På tal om något annat, min bikini jag klickade hem från Nelly, ni vet den jag skrev om här om dagen, den svarta som var liten i bak? Oh my, den är verkligen superliten, när jag höll upp den innan jag provade den idag så insåg jag att den är smalare bak än fram, say what haha! Nu är den på och Mr tycker den är jättefin (nähä?) Jag har kommit fram till att jag ska behålla den och använda den i Spanien, där känner jag ingen och där springer ändå alla spanjorskor runt toppless i småtrosor så jag lär känna mig rätt bekväm och påklädd i denna ändå. Perfekt bikini att sola i, den ger inte så mycket solsträck direkt. Jag behåller den! Men, tips till er som funderat på att beställa den och tvekar på att den är lite för smal i bak, it sure is. Den är mycket smalare än vad ja brukar ha och mycket mindre än jag tänkt mig, men som sagt, utomlands åker den nog på!

Nej nu ska jag dra på mig min jumpsuit från Onepiece och dammsuga. Mr sitter i Hammarbytröja och inväntar matchen, en gång bajare alltid bajare =)

LOVE, S

// Did my hair today, did some highlights and now it looks all fresh for spring and summer. Im ready! Also just received the bikini i ordered from Nelly.com, oh my.. it’s so small in the back, the panties are so tiny. I decided to keep it but only wear it out of the country haha…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • fina fina du!

    miranda 2013-04-26 10:16:50
    Svara
  • Åååh visa bakdelen!! Kram

    emmy 2013-04-25 19:27:27
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind