Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK OUT TALK

Eftersom det varit vilda diskussioner i mitt kommentarsfält efter mitt uttalande om att jag, när jag tränar med vikter oftast kör på lätta vikter och flera repetitioner för att bygga långa och slanka muskler så tänkte jag referera till ett inlägg som handlar om just detta eftersom vi inte alls var överens. Min favoritbloggerska inom träning, Hannah, mer känd som Fashionablefit har lagt upp ett inlägg som handlar om just repetitioner och hur du bygger muskler. Läs det gärna HÄR.

LOVE, S

Jag på en dansuppvisning i L.A. Miss it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind