Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kinda like this day.. alot

Känslan av att vakna upp på hotell dagen efter ett bra Nellyevent med tjejer som började köa klockan 16.00 (Eventet började 21.00) utvilad och pigg för att man gjort ett moget val och stannat hemma och inte festat (vuxenpoäng!) och sedan äta en god hotellfrukost för att sedan svettas på gymmet. Jag straffade mig själv och körde 100 squats idag varav 50 med vikter för att jag missade gårdagens 55 squats, heja! Svettig och helt slut men jag klarade det. Hoppade in i bilen med grabbarna, nästa destination visade Luleå och nu sitter jag på min säng på hotellet med en glad känsla i kroppen, inte nog med att dagen i sig bara är helt underbar, jag såg just Mr och grabbarna spöa Varberg med 4-0, målfest! 

Vilken dag hörre ni! Nu ska jag fixa i ordning mig, håret ska piffas, sminket ska på och sedan ska vi sticka till klubben där vi kör det sista eventet på hela den här grymma vårturnén med Nelly High Heels. Så taggad för ikväll!

Såhär glad jag är jag just nu! (Jag på Nyår)

// This is a good fucking day!! Just saying. Woke up with a lot of energy, decided to stay in last night after a really good event, had a nice bfast and then i went to the gym. Yay. Felt really strong. Forced myself to do 100 sqauts today since i missed out on my 55 sqauts yesterday (doing that challenge i posted yesterday or whatever) Now im sitting im my bed at the hotel, so freaking happy, just saw my bf’s game and they won with 4-0, halleluljah. Now im gonna get my make up done and then head to the club, doin our last event on this tour tonight. We are gonna kick it! Im this happy right now.. see the pic below.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind