Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ME TIME.

I förra veckan var jag Spa Ctiy Break igen. Jag kände att det var dags för en uppfräschning inför våren även i ansiktet. Sanna som jag går till körde igår en djuprengörande ansiktsbehandling med ultraljud, portömning och lite härliga lugnande och fuktgivande masker. Hon färgade även mina fransar och bryn så i morse när jag vaknade hade jag mycket fylligare och mörkare fransar och bryn, yay!

 Jag har ju gjort denna behandling förut, ansiktsbehandling med ultraljud är så häftigt. Alla orenheter försvinner verkligen. Det är inte superskönt runt näsan men man känner verkligen hur den gör nytta. Efter det så körde hon en portömning och sedan den ansiktsmasken jag köpte med mig hem. Alltså när jag kom ut därifrån kände jag mig SÅ fräsch. Jag tycker ni också kan unna er en ansiktsbehandling nu i vår, because you are worth it! =)

Köpte med mig världens bästa ansiktsmask från Darphin hem, den är helt magisk. Jag har aldrig vetat vad det är för mask Sanna lägger på mig, jag har bara reflekterat över att den är sådär overkligt mjuk och doftar fantastiskt så igår kunde jag inte låta bli. Den återfuktar och tar bort orenheter och ger helt underbar lyster. Ni måste prova!! Kommer alltså från Darphin och heter Skin Mat. Finns på Spa City Break här i Sundsvall men om du inte har vägarna förbi här så finns den i många andra butiker och även online, HÄR hittar du den för ett toppenpris!

Om du bor i Sundsvall, boka en tid idag vettja! Du kommer inte att ångra dig! 060- 17 77 70

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Sanne! Jag ska på bröllop i sommar och har redan nu börjat spana efter klänning. Har du några tips? 🙂

    Amanda 2013-04-12 20:17:22
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind