Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Only hate the road when you missin home

Då var ännu en helg tillsammans med Nelly High Heel över. Denna helgen har varit grym och bjudit på en massa kul, både event och annat skoj. En massa skratt sammanfattar nog helgen bäst och härliga tjejer!

I fredags bar jag mina klackar från Nelly som syns väl, don’t they? Tycker dom är jättefina. HÄR hittar du dom.

Under kvällen i Falun träffade vi på en massa trevliga människor, sjukt härliga Falunsbor! Vi träffade även på denna hjälten, han var med i 100 Höjdare tidigare, Discokjelle. Vilken man och vilka moves! Vi tog en öl efter eventet och vilken show han bjöd på!

Någon annan som bjöd på en show var dj’n Bartosz Brenes. Vilken kung! Han spelade så sjukt tung house och hela Faluns dansgolv dansade, hur gick så extreeemt tung house hem? Älskar!! Hans mix nedan är ju så bra att jag dör. När vi kom dit och skulle börja rigga spelade han den låten, det var helt ljust och vi var inte alls på festhumör men efter att ha hört han dundrade på den där drog det lite i dansnerverna.. =)

Trots att vi blev danssugna smet vi hem efter någon öl och somnade gott. Upp rätt tidigt och vidare mot nästa stopp, nämligen Östersund. Fyndade ett par sunnies på Statoil, blev helt förälskad. Ser nästan exakt ut som Mr’s Persol han fick av mig förra året men några tusenlappar billigare. Love!

Kom fram, checkade in, gymmande, gjorde i ordning oss och sedan käkade vi middag. Jag tog två förrätter, ingen skräll! Nomnom..

Trots att jag kände mig lite småkrasslig igår kväll så körde jag på och det var ett jättebra event och alla härliga tjejer gav mig så bra energi så jag glömde bort att jag hade mått dåligt. Träffade underbara bloggläsare och hade jättekul! Igår körde jag på mitt andra par skor från Nelly, denna gången hade jag på mig ett par som heter Fhoney från Nelly Shoes som inte finns i lager ännu.

TACK för denna helg. PS. Båda skorna finns att välja mellan på Nelly High Heel event så ni som är bosatta i Sundsvall, Ö-vik, Umeå och Luleå ni vet var ni ska befinna er nu helgerna framöver! På fredag kör vi Sundsvall. LOVE, S

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Okej, tack för svar! Var och letade på massor med statoil och inget statoil hade dem 🙁 Så du måste haft tur =)

    Elin 2013-04-08 14:42:56
    Svara
  • Va heter solglasögonen? Har de ”något märke”? =)

    Elin 2013-04-07 14:39:09
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind