Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New In

Idag kom Mr hemma med dessa shorts till mig som jag ville ha. Du hittar dom just nu på Inter Sport. Älskar färgen och att dom är i mjukismaterial. Kommer att springa runt i dom här hemma men tänkte även använda dom i vår när jag ska (har jag tänkt) gå ut och springa. I och med att dom inte är superkorta och tighta kommer jag lätt springa ner med dom till gymmet också. Skönt i sommar! Jag har för övrigt vikt upp mina ett varv då jag inte såg riktigt klok ut när jag hade dom vanligt, såg ut som förstora cykelbyxor fast i mjukismaterial, inte så hett.

Finns faktiskt en fin tröja med som jag är lite sugen på, köra hela kitet liksom. Skorna vet ni sedan förra veckan kommer från Nike och tishan från Victoria Secret. Love it all! Tack Love!

// New shorts from Nike. How nice?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind