Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Inspo

Förra sommaren dog jag lite smått när jag såg stilsäkra Sofi Farhman i outfiten nedan. Idag när jag surfade in på Gina Tricots onlineshop så hittade jag en tunika som kanske kan stilla mitt ha-begär sedan jag såg Sofis (iof snyggare) kakifärgade tunika/klänning. Dom är absolut inte identiska men lite i samma stil!

Jag tänkte att Gina Tricots variant ska få flytta in i min garderob, tänkte ta den i en storlek större så jag kan använda den som på bilden, alltså som klänning till nätta klackar och brunbrända ben. Finns i butik nu!

// Love Sofi Fahrmans outfit down below so when i found Gina Tricots much cheaper kind of version i got very happy.

Gina Tricot.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Väldigt fint! Påminner lite om denna också: http://shop.mango.com/SE/p0/mango/clothing/dresses/biker-dress/?id=83439365_07&n=1&s=prendas.monos&ie=0&m=&ts=1365091582780 🙂

    Jenny 2013-04-04 18:27:55
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!