No I'm not the girl I used to be lately, See you met me at an interesting time

Dagen har gått i ett och mötet med Make up artisten gick bra. En ledtråd till er nu är att ni kommer att få ta del av  både bilder och videos med en stor dos tips och inspiration i sminkväg. Redan nu i kommentarsfältet får ni gärna rösta på en kändislook (sminkning) ni gillar så kommer ni kanske få se mer av den.. 😉

 Den här MUS-artisten är numera min personliga make up artist nu och på onsdag nästa vecka kommer vi att presentera projektet för er. Där sätter vi punkt för nu men glöm inte bort att kika in då. Ni kommer att inspireras och gilla det som tusan, promise! Jag är jätteexalterad.

Nu? Svira om till träningskläder och springa till gymmet. SÅ pepp. Är så sugen på att svettas riktigt ordentligt och ta ut mig till max. Tänkte presentera dagens träningspass senare ikväll, ni har talat om att ni vill läsa mer träning så det ska bli. Kika in här senare!

Såhär har jag sett ut idag, minneskortet ÄR borta så i morgon ska jag springa och köpa ett nytt. I morgon kommer det upp outfitbilder. PUSS.

// Going to tell u about a project me and my make up artist are working on right now in next week. U will def like it! Now? Gym time. Wanna sweat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • En Cara delevingne sminkning, hyfast naturlig!!

    kram

    emmy 2013-03-05 19:52:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!