I call it inspo

Sitter på tåget på väg hem nu, jag bytte tåg i Uppsala och hann ta en snabb kaffe med älskade Sebbe, 20 minuter är ju bättre än inget!

Ska bli skönt att sova i min säng på min älsklings bröst igen, min plats i livet hehe! Älskar att sova. Sitter just nu och jobbar, svarar på mail, bokar värdinnor och inspireras av en massa underbara bilder. Efter att ha fått smaka lite på våren senaste dagarna har jag nu fått en himla massa inspo. Jag har i mitt huvud satt ihop en massa riktigt bra outfits och det känns som att det kommer dyka upp en himla massa ouftifbilder i bloggen framöver. Solen gör mig fasiken hel, jag är ett sommarbarn och önskar ibland att jag aldrig hade bott i Kalifornien, jag har fått smaka på hur det känns att ha sol i princip alla dagar om året och jag trivdes väldigt bra med det men nu går vi mot ljusare tider och ingen är gladare än jag. Trots allt detta tjat om vädret (jag är SÅ trött på det själv)  så har det faktiskt varit en riktigt mysig jul och vinter ändå måste jag säga, kan ha underlättat lite att vi var borta hela December men det vet jag inte.

Njuut av bilderna, jag älskar varenda en av dom. 

// Love inspo pics. Feeling so inspired right now, guess u guys are gonna see a lot of outfit pics in the blog soon. Spring is coming up and no one is more excited about it than me.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!