Modellink

Fick just ett mail av min modellagentur där dom undrade om jag skulle kunna tänka mig klippa av mitt hår för ett jobb för en stor summa pengar. Tackade dock nej dels för att det är ett enda jobb och jag inte är jättesugen på en kort page men även eftersom jag har andra jobb då jag redan är bokad för och behöver mitt långa hår till.

Hade du (om du har långt hår) klippt av dig håret för ett enda modelljobb?

// Just got a message from my model agency where they asked me if i could cut my hair for a big job and a nice amount of money but i said no, not only because i wanna keep my long hair but because i have other shoots booked.

Här är bilden dom använde, riktigt snygg tjej och riktigt snygg frisyr men som sagt, not this time.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Aldrig! Förresten verkar inte Modellink speciellt seriös tycker jag. De behandlar inte alla sökanden speciellt bra. De svarar inte alls alla enligt visst antal veckor som de skriver har jag hört. De tycks tro att idealen håller för evigt. Vänta tills du får några rynkor så kommer de vända dig ryggen om det finns någon i din ålder med färre rynkor. Nej, modellyrket är ingen framtid.

  Jossan 2015-08-07 09:49:55
  Svara
 • Vilken modelagentur jobbar du för? 🙂 bra blogg!!! Kram

  Julia 2013-03-02 10:14:19
  Svara
 • nä det hade jag inte gjort..

  Sanna 2013-03-01 14:40:35 http://moonzanna.se
  Svara
 • Absolut, om du inte trivs i page har du möjligheten att sätta i extensions? Tror aldrig att jag skulle ha tackat nej med rädslan om ”tänk om det här var chansen”. Ibland måste man ju våga lite för att vinna också ; )

  Emma 2013-03-01 11:06:51
  Svara
 • Absolut, om du inte trivs i page har du möjligheten att sätta i extensions? Tror aldrig att jag skulle ha tackat nej med rädslan om ”tänk om det här var chansen”. Ibland måste man ju våga lite för att vinna också ; )

  Emma 2013-03-01 11:06:33
  Svara
 • Jag hade nog gjort det, ifall jag tyckte att det jobbet ”vägde upp” de andra modelljobben. (I tillägg klippte jag nyligen av mitt långa hår till page, och blev superdupernöjd)
  Du skulle nog vara jättesöt i en page, se liksom lite modernt cool ut. Men däremot tycker jag du gör helt rätt i att följa din egen magkänsla! 🙂 Kram

  Cissi 2013-02-28 18:34:01
  Svara
 • Om jag inte hade behövt håret till de andra jobben, eller om det modelluppdraget med kortare hår var ett bättre jobbmässigt val, så hade jag definitivt gjort det. Personligen är jag inte jättebrydd av längden på mitt hår, om det inte skulle bli typ en pojkfrisyr. J
  ag tror du skulle vara jättesöt i page, det skulle nog se modernt och coolt ut på dig. Men du ska ju definitivt gå på din egna magkänsla 🙂 Kram

  Cissi 2013-02-28 18:31:12
  Svara
 • Det beror ju verkligen på hur mycket pengar det handlade om.. men verkar ju smart att avböja om du redan är bokad för jobb där du behöver håret 😉 Om man inte kan ha löshår då… 😀

  josefin Lind 2013-02-28 15:05:59 http://josefinlind.spotlife.se
  Svara
 • Ja även om jag älskar mitt svall så tänker jag såhär: om jag skulle få göra ett modelljobb som ger bra med pengar så skulle jag kunna klippa mig. Det är ju bara hår egentligen o tänk om jag faktiskt trivs i kort hår. Om jag inte gör det så är det inte hela världen, det finns ju extensions och håret växer ju alltid ut, bara att det tar lite tid 🙂

  L 2013-02-28 13:47:25
  Svara
 • Ser ingen bild? 🙁

  helene 2013-02-28 13:32:43 http://hellenius.blogg.se
  Svara
 • Ja det hade jag antagligen gjort ifall jag inte hade behövt mitt långa hår till andra jobb 🙂

  Jessica 2013-02-28 12:47:48
  Svara
 • Beror på hur mkt de erbjöd, men förmodligen nej. Hur mkt skulle du få?

  N 2013-02-28 12:13:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!