Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LISTEN UP!

Nu medan jag springer till gymmet och far runt hela dagen, vi vet fortfarande inte vad vi ska pyssla med under dagen/kvällen, vi kör inte ett event förrän i morgon så tänkte jag att jag kunde passa på att fråga er.

Vad vill ni läsa mer/mindre om? Vad vill ni att jag förbättrar och hur ska jag få er att bli helt nöjda med bloggen? Statistiken går i vågor så jag är nyfiken på vad det är som gör att vissa av er dyker upp här då & då och varför vissa av er droppar av ibland? Let me know! Jag vill SÅ gärna veta hur jag kan förbättra bloggen, det glädjer mig bara när ni är fler som kikar in så på mig nu, tala om vad det är ni vill se och läsa om!

// What do u wanna read more about in my blog? I want to make it the best blog ever so let me know.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Mer kläd tips.. Vardags, fest!!

  Anna 2013-03-03 20:17:01
  Svara
 • Proffsiga outfit bilder får mig att stanna kvar på en blogg! Har följt din blogg ett bra tag nu och jag tycker verkligen om när du skriver om skönhet och träning samt tipsar om olika klädesplagg tillexempel om klänningar till speciella tillfällen. Kramar

  Lovisa 2013-03-01 19:24:52
  Svara
 • Kan inte du lägga upp bild på vad du tränar i. Skulle vara kul tycker jag!! Kram snygging

  kornelia 2013-03-01 10:08:52
  Svara
 • Sen skulle det vara roligt med fler videobloggar och även en till video på hur du fixar dina snygga lockar eftersom du skrev förut att du hade en ny plattong
  .
  Skumma även vara roligt om du skrev mer om träning och mat.
  Det är många som påpekade att du inte bloggar kontinuerligt och jag håller med, det blir väldigt ojämt. Ibland kan jag kolla in flera dagar och inget händer å sen helt plötsligt kollar jag in och då har du pumpat mer hur många inlägg som helst och då tappar man (jag) suget lite.
  Men det är bra att du frågar, så att vi läsare får vara med och påverka! Sedan tror jag även att ju mer du bjuder på dig själv och är personlig, desto fler trogna läsare kommer du få 🙂

  Emma 2013-03-01 09:06:33
  Svara
 • Sen skulle det vara roligt med fler videobloggar och även en till video på hur du fixar dina snygga lockar eftersom du skrev förut att du hade en ny plattong
  .
  Skumma även vara roligt om du skrev mer om träning och mat.
  Det är många som påpekade att du inte bloggar kontinuerligt och jag håller med, det blir väldigt ojämt. Ibland kan jag kolla in flera dagar och inget händer å sen helt plötsligt kollar jag in och då har du pumpat mer hur många inlägg som helst och då tappar man (jag) suget lite.
  Men det är bra att du frågar, så att vi läsare får vara med och påverka! Sedan tror jag även att ju mer du bjuder på dig själv och är personlig, desto fler trogna läsare kommer du få 🙂

  Emma 2013-03-01 09:06:01
  Svara
 • Det är roligt att läsa om hur du vågar välja din egen väg. Att du vågar skapa dig din egen karriär och inte följer normen. Hur kom du på att du ville börja modella och hur vågade du ta steget ut?
  Berätta mer om dina mål, kortsiktigt och långsiktigt.
  Roligt att läsa mer över hur man ska lära sig att tänka positivt och hur man ska vända en dålig dag till en bra dag.
  Göra snygga collage med snygga kläder.
  Skriv om hur man får ett bra förhållande.
  Skriv om hur man får en bra självkänsla och självförtroende.
  Blanda ytlighet med personlighet och även fast du är en positiv människa så blir man mer intresserad av att läsa när du kan visa ibland att allt inte alltid är perfekt och att även du kan ha en dålig dag eller stöta på hinder i det dagliga livet.
  Det är den härliga blandningen som gör din blogg så bra!
  Det är även roligt att läsa om hur du är som person, dina bra samt negativa sidor.
  Vad var det du föll för hos Simon och vad var det han föll för hos dig. Vad tycker han är bra samt mindre bra med dig.
  Brukar du sminka dig när du bara är hemma och knappt ska gå ut, du verkar fixa dig nästan varje dag oavsett om du inte ska göra något speciellt?
  Det är lite olika saker som skulle vars roligt att läsa om 🙂

  Emma 2013-03-01 08:54:56
  Svara
 • Jag älskat dina outfit bilder, hade varit kul om du skrivit var du köpt allt. Även vilken modell tex dina MK- glasögon kommer ifrån?
  Har läst din blogg superlänge och gillar den verkligen!

  Carro 2013-03-01 06:34:14 http://Linacarros.blogg.se
  Svara
 • Perhaps open up a little more? I DO NOT mean writing about the details of your personal life, no :). ( I actually very much respect how well you have managed to keep your personal life and blog separate. Not entirely but the balance is just perfect ;)! Especially compared to some other bloggers.)
  What I would like to see is you writing about your past experiences and future ambitions, opinions on different issues, about everyday life with its feelings and emotions.
  Hope this gives you a bit of inspiration and material for thought and I hope it can be easily adapted your vision.
  I would also like to thank you for daily inspiration. You are doing a great job with your blog and modeling jobs (as well as anywhere else I suppose) and I wish you all the best for the future and the strength and power to carry on with this amazing blog.
  Hugs!

  lisa 2013-02-28 23:04:53
  Svara
 • Sanne !
  Jag tror såhär: Du har en superbra blogg med många peppande inlägg osv! Men jag tror att du måste bli lite mer personlig! Älskade när du skrev TBT till typ.. när du träffade Simon eller hans första fotbollsmatch! Eller när du skriver om tiden i LA, eftersom det faktiskt var en stor del av ditt liv! Annars gör du ett jätte bra jobb, bara försök att blogga lite mer regelbundet så ska du se att det fungerar! 😀

  Jessica 2013-02-28 22:29:34
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja veta lite mer om ditt modellenade! Hur började det och tillhör du en agentur? Jag är 16 år och vill så gärna bli modell. Vart börjar man?

  Läser din blogg varje dag! Så bra. Stor kram / L

  Lollo 2013-02-28 22:10:24
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja veta lite mer om ditt modellenade! Hur började det och tillhör du en agentur? Jag är 16 år och vill så gärna bli modell. Vart börjar man?

  Läser din blogg varje dag! Så bra. Stor kram / L

  Lollo 2013-02-28 22:09:06
  Svara
 • Hej!! Jag har läst din blogg sedan du bloggade på style by tyra, om inte VARJE dag så iallafall vartannan. Den är så bra och äkta på något sett, det känns som om man känner dig haha. Jag hade uppskattat om du hade velat lägga upp lite tips på studentklänningar? Både som sitter tight men också lite oversize! Din blogg är grym och det är du också! Kram <3

  linnea 2013-02-28 21:59:08
  Svara
 • Jag kikar in på din blogg varje dag och gillar din blogg som den är men det jag tycker skulle vara kul att läsa mera om är hur man kan matcha olika klädesplagg, tränings/matinspo!

  Millan 2013-02-28 20:22:46
  Svara
 • Trots att jag kikar in här varje dag så hade jag gärna velat se lite mer videobloggar! 🙂 tycker det är så kul när man får höra dig på riktigt också och att du alltid verkar så glad när du pratar, det smittar av sig 😀 annars är jag helnöjd med din blogg! Du inspirerar verkligen 🙂 kram

  Josefine 2013-02-28 20:21:52
  Svara
 • Jag gillar din blogg jättemycket! Tycker att den är bäst när det är mycket variation, mellan vardagsliv, kärlek, semester, mat, träning, skönhet, outfitstips (collagen) och dina egna outfits. Roligast att läsa är det ju alltid när det ”händer mycket”, dock är det förståeligt att det kanske inte alltid händer supermycket i livet. Men då kanske du kan köra på lite mer andra inlägg, som mat, träning och skönhet typ.

  Och jag är också nyfiken på moccatightsen, vart de är köpta och hur du matchar dem 🙂

  Kör på du, din blogg är inspirerande och härlig! Kram

  Cissi 2013-02-28 18:38:05
  Svara
 • Jag tycker det är roligt när du lägger upp många outfit bilder och sen är det roligt att läsa om hur det går med din träning osv =) ! Jag kollar alltid in din blogg en gång innan klockan 11-12 och då är det roligt om det fanns lite nytt att läsa! Kram =)

  josefin 2013-02-28 18:31:16 http://josefinmork.blogg.se
  Svara
 • JAg tycker det är roligt när du lägger upp många outfit bilder och sen är det roligt att läsa om hur det går med din träning osv =) ! Jag kollar alltid in din blogg en gång innan klockan 11-12 och då är det roligt om det fanns lite nytt att läsa! Kram =)

  josefin 2013-02-28 18:29:58 http://josefinmork.blogg.se
  Svara
 • tycker de är kul när du skriver om träning och kost! mattips, mellanmåltips och hur du tränar osv, hemmaträning kanske?=)

  annie 2013-02-28 17:29:03
  Svara
 • Hej!
  jag läser din blogg varje dag. jag älskar när du skriver om skönhetstips, tipsar om outfits, och bra produkter du testat =) kan inte få nog av sånt, kanske mer träningstips….
  Kram

  linda 2013-02-28 17:21:50
  Svara
 • Hej Sanne!

  Jag har läst din blogg sen du bloggade på style by tyra, och det som gör att jag kommer tillbaka gång på gång på gång på..ja, du fattar, är att du inspirerar och ger mig energi! Jag personligen tycker att innehållet är super! Skulle gärna vilja se mer videobloggar då man är nyfiken på dig! Men annars, fortsätt som du gör! Du är grym och jag tror många som läser din blogg håller med mig!
  KRAM!

  Sofia 2013-02-28 17:18:16
  Svara
 • Hej Sanne!

  Jag har läst din blogg sen du bloggade på style by tyra, och det som gör att jag kommer tillbaka gång på gång på gång på..ja, du fattar, är att du inspirerar och ger mig energi! Jag personligen tycker att innehållet är super! Skulle gärna vilja se mer videobloggar då man är nyfiken på dig! Men annars, fortsätt som du gör! Du är grym och jag tror många som läser din blogg håller med mig!
  KRAM!

  Sofia 2013-02-28 17:17:34
  Svara
 • Anledning till varför statistiken går i vågor beror på att du uppdaterar olika ofta ”i vågor” =) När du inte skrivit på två dagar slutar jag klicka mig in, och efter någon vecka eller så kollar jag igen.

  - 2013-02-28 17:16:37
  Svara
 • Din blogg är bäst och jag är inne varje dag! =)
  Ibland är du inte lika bra med uppdatering och så skriver du att ”nu är jag tillbaka, jag lovar, ska bli bättre” och sen händer det igen och då skriver du samma sak igen. Ta det inte på fel sätt, jag gillar din blogg, annars skulle jag inte vara inne här! Bara något jag tänkt på! Det kanske gör att det går i vågor..

  Jag ser gärna mer tips på vad som finns i butik, kläder, skor, smink och sådant! Om du sett ngt snyggt, även hårtips och skönhetstips i allmänhet! Mer frågestunder och videobloggar!:)

  Elin 2013-02-28 17:03:54
  Svara
 • Jag älskar att läsa om minnen och liknande från LA och om träning 🙂

  Rebecka 2013-02-28 15:55:16
  Svara
 • Jag älskar att läsa om minnen och liknande från LA och om träning 🙂

  Rebecka 2013-02-28 15:54:46
  Svara
 • Vill hemskt gärna veta vart mocca tughtsen är ifrån ? Kramar

  Hanna 2013-02-28 12:48:47
  Svara
 • Vill hemskt gärna veta vart mocca tughtsen är ifrån ? Kramar

  Hanna 2013-02-28 12:48:29
  Svara
 • Hej Sanne!

  Jag tror det är såhär, du sriver extremt mycket bra blogginlägg. Mycket om skönhet, tips, mode och outfits!
  Själva inlägget på din blogg är grym!

  Jag tror att varför din statistik ändras så mykcet är för att du bloggar inte kontinuerligt! Det går i vågor hur många antal inlägg du gör! Sedan tror jag att det är viktigt att tänka på tidpunkten man skriver inläggen!

  Tex det är sällan du skriver ett inlägg inn kl 11, då är inte din blogg den jag tittar igenom på morgonen eller två gånger samma dag! Förstår du hur jag menar?

  Kram!

  Matilda 2013-02-28 12:13:58
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry